Povezane vesti

Milica Veličković se seli sa ćerkom iz Beograda! Šok priznanje - otkrila šta je Terza obezbedio maloj Barbari

Milica Veličković se seli sa ćerkom iz Beograda! Šok priznanje - otkrila šta je Terza obezbedio maloj Barbari

Telegraf pre 2 dana
Milica je odgovorila na zadatak i maskirala se, baš kao i ostale zvanica. Obukla je kostim Snežane iz crtanog filma "Snežana i sedam patuljaka" i nema sumnje da se baš potrudila da liči Diznijevu princezu. Milica je progovorila o zaradi, kada je istakla da se više ne bavi snimanjem za TikTok. - Ne igram više to, mene to smara, ali postoje ljudi koji od toga super zarađuju. Ti moraš tamo sa njima i da ćaskaš. Čula sam da se svašta dešava, da moraš i da se dopisuješ… »
"Terza je obezbedio dva stana ćerki" Milica Veličković o odnosu sa bivšim, ulasku u Elitu 10 i vezi sa pevačem: "On mi je…

"Terza je obezbedio dva stana ćerki" Milica Veličković o odnosu sa bivšim, ulasku u Elitu 10 i vezi sa pevačem: "On mi je…

Blic pre 2 dana
Planira da proda stan koji je nasledila od bake i kupi veći Milica Veličković pojavila se na rođendanu kod Anje Todorović i pred našim kamerama progovorila o privatnom životu. Ona se dotakla i odnosa sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom, a prvi put je govorila i o vezi sa pevačem. Anja je zaradila veliki novac na TikToku, a Milica je rekla da sebe ne vidi kako na taj način zarađuje. - Ja ne igram više to, mene to smara, ali postoje ljudi koji od toga… »

Vesti dana »