Povezane vesti
Filip Car me je rasplakao, nije mu uneta moja poruka" Mina Vrbaški o Eliti 10 i novim učesnicima: "Mene su osuđivali, Laura…
Blic pre 2 dana
Oštro je kritikovala bivšeg dečka Viktora Gagića, najavila tužbu zbog njegovih izjava i tvrdi da neće dozvoliti da njena porodica trpi posledice. Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški sumirala je utiske nakon uzbudljivih putovanja po Evropi i otkrila da je spremna za potpuno novo poglavlje, pa čak i promenu broja telefona. Iako trenutno uživa u slobodi i stavila je tačku na odnos sa Viktorom, priznala je da postoji udvarač koji uveliko pokušava da osvoji njeno srce.… »
"Filip Car me je rasplakao..." Iskreno priznanje Mine Vrbaški o Eliti 10 i novim učesnicima: "Mene su osuđivali, Laura mora…
Kurir pre 2 dana
Iako trenutno uživa u slobodi i stavila je tačku na odnos sa Viktorom, priznala je da postoji udvarač koji uveliko pokušava da osvoji njeno srce. Posebnu pažnju privuklo je njeno iskreno priznanje o Filipu Caru, sa kojim se čula pred sam njegov ulazak u „Elitu“, istakavši da ju je njegova emotivna poruka rasplakala. "Mnogo sam odmarala. Španija je prelepa, sa Borisom i sa majkom sam bila. Zamislite koji sam ja baksuz, trebala sam da idem kod prijateljice i onda… »
Vesti dana »
Predstavljeni kandidati Studentske liste u Novom Pazaru: Poruke o suzbijanju korupcije i oslobađanju institucija od stranačkog uticaja (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana
Kejn: Maksimalno smo dominirali, Hrvatska nije mogla da nas prati
Sport klub pre 46 minutajoš 53 povezane
Paunović pred susret sa Holandijom: Došli smo osveženi – biće promena
Sputnik pre 1 satjoš 30 povezanih