Povezane vesti
"Ja sam najbolja riba na estradi" Naša pevačica (57) tvrdi da ništa nije radila na sebi, a u bikiniju izgleda brutalno: "Nek…
Blic pre 2 dana
Njena besprekorno figura i osmeh sa crvenim ružem posebno su istaknuti u objavama na Instagramu. Pevačica Slađa Delibašić iskoristila je sunčan dan kako bi uživala na vodi i potpuno se opustila na drvenoj terasi pored reke. Atraktivna denserka pozirala je u leopard kupaćem kostimu na ležaljci, ističući svoju besprekornu figuru i osmeh sa jarko crvenim ružem. Pored prelepog pogleda na rečne talase, posebnu pažnju privukli su i labudovi koji su plivali neposredno uz… »
"Najbolja sam riba na estradi": Pevačica u 6. deceniji zapalila mreže u bikiniju, tvrdi da je potpuno prirodna
Mondo pre 1 dan
Atraktivna denserka pozirala je u leopard kupaćem kostimu na ležaljci, ističući svoju besprekornu figuru i osmeh sa jarko crvenim ružem. Pored prelepog pogleda na rečne talase, posebnu pažnju privukli su i labudovi koji su plivali neposredno uz ogradu dok se ona sunčala. Pogledajte kako ona izgleda: Slađa je ove idilične kadrove podelila sa pratiocima na Instagramu, još jednom dokazujući da godinama uspešno prkosi vremenu i izgleda fantastično. Podsetimo, pevačica… »
Vesti dana »
Ovaj dan doneće Srbiji sledeće sedmice pogoršanje vremena: Otkrivamo kada stižu kiša, pljuskovi i zahlađenje
Telegraf pre 4 satijoš 25 povezanih
Predstavljeni kandidati Studentske liste u Novom Pazaru: Poruke o suzbijanju korupcije i oslobađanju institucija od stranačkog uticaja (VIDEO)
Insajder pre 6 minutajoš 13 povezanih
"Nije za mlađe od 18 godina" Britanski mediji se brutalno sprdaju sa Hrvatskom!
Kurir pre 32 minutajoš 34 povezane
"Ljudi, najteže je protiv Novaka": Zverev očitao lekciju o najboljem svih vremena
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
Paunović pred Holandiju: Nova prilika za nas, svaki meč je kao finale
RTS pre 7 minutajoš 22 povezane