Povezane vesti
Slavlje u domu Aleksandre Subotić: Dva dana nakon drame sa ćerkom, ona podelila vest zbog koje joj čestitaju
Telegraf pre 1 dan
Tim povodom se oglasila na svom Instagramu i pokazala kako slavi. Oduvala je svećice sa torte i sama sebi poželela sreću. - Srećan mi rođendan - napisala je Aleksandra Subotić u objavi, a potom su počele da stižu i čestitke njenih brojnih pratilaca na Instagramu. Podsetimo, ekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić oglasila se pre dva dana na Instagramu nizom potresnih objava, u kojima je iznela ozbiljne tvrdnje o, kako navodi, nasilju nad njenim detetom.… »
Popularna Srpkinja slavi 30. rođendan: Muž joj ima 53 godine i javno je varao: "Kao da sam jedina na svetu koja je oprostila…
Blic pre 1 dan
Aleksandra je javno oprostila prevaru kako bi sačuvala porodicu i izjavila da nije pogrešila u toj odluci. Starleta i bivša rijaliti učesnica, Aleksandra Subotić, danas proslavlja 30. rođendan. Tim povodom se oglasila na svom Instagram nalogu. Aleksandra je u izazovnom izdanju snimila kako duva svećice na torti. - Srećan mi rođendan - napisala je Aleksandra kojoj su se čestitke kasnije samo nizale. Aleksandra je sreću pronašla kraj biznismena Predraga Pece… »
Vesti dana »
Baneri i beli šatori: Pripreme u Beogradskoj areni pred miting liste Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih