Povezane vesti
"Pomislila sam: 'Ubiću ga'": Aleksandra Prijović progovorila o haosu sa Filipom, preko ovoga mu je jedva prešla
Mondo pre 1 dan
Nju je u studiju ugostila koleginica i voditeljka Goca Tržan sa kojom je otvoreno razgovarala na sve teme. Aleksandra se tokom razgovora sa Gocom osvrnula na odnos sa Filipom Živojinovićem. Pogledajte kako njih dvoje zajedno izgledaju: "Kada sam počela da se zabavljam sa Filipom, svake nedelje smo bili na naslovnim stranama, pisalo se sve i svašta. Dok se nismo venčali, raskidali smo ne znam koliko puta, a kada smo se venčali, onda smo se nekoliko puta razvodili.… »
"Filip i ja smo dobri sa Jelenom", Novak Đoković prati Priju na Instagramu, Aleksandra progovorila i o Nikoli Jokiću: Možemo…
Blic pre 1 dan
Prijovićka bi volela da je zaprate Bijonse ili Tejlor Svift i da uporede svoja iskustva sa balkanskim problemima. Tokom gostovanja u emisiji Show Stoperka, Aleksandra Prijović se sa Gocom Tržan dotakla raznih tema S obzirom na to da Aleksandru na Instagramu prati preko milion ljudi, usledilo je pitanje ko je najpoznatiji folover. Muzička zvezda je kao iz topa odgovorila: - Novak Đoković. Nisam pratila da li mi nešto lajkuje, nisam gledala. Filip i ja smo u dobrim… »
"Svađalica sam, brzo planem" Aleksandra Prijović brutalno iskrena, progovorila o kilaži, trećem detetu i sukobu sa Filipom…
Blic pre 1 dan
Tokom obe trudnoće Aleksandra je znatno dobila na kilaži, ali je brzo uspela da smrša Gošća večerašnje emisije "Stoperka", Aleksandra Prijović, nakon mnogo vremena progovorila je o privatnom životu. Nju je u studiju Blic televizije ugostila koleginice i voditeljka Goca Tržan sa kojom je otvoreno razgovarala na sve teme. Aleksandra se tokom razgovora sa Gocom osvrnula na odnos sa Filipom Živojinovićem. -Kada sam počela da se zabavljam sa Filipom svake nedelje smo… »
Aleksandra Prijović ekskluzivno u "Show Stoperki": Večeras na Blic TV otkriva ono o čemu do sada nije govorila
Blic pre 2 dana
Emisija počinje večeras u 22.00. Aleksandra Prijović poslednjih godina napravila je uspeh koji ju je svrstao među najtraženije izvođače u regionu. Rasprodati koncerti, hiljade ljudi u publici i pesme koje beleže milionske preglede samo su deo priče koja stoji iza njenog imena. Ali kako izgleda Aleksandra kada se ugase svetla bine? Upravo tu stranu popularne pevačice gledaoci će imati priliku da vide večeras od 22.00 na Blic TV, kada će biti ekskluzivna gošća… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju, 4. oktobar: Ujutru hladno, tokom dana do 26 stepeni
Serbian News Media pre 8 satijoš 26 povezanih
Jovo Bakić na skupu u Novom Pazaru: Narod vapi za pravdom, ne može jedan čovek da odlučuje o svemu
N1 Info pre 24 minutajoš 17 povezanih
Slaven Bilić o istorijskom debaklu Hrvatske: "Ovo da ne zaboravimo, već ceo život da zapamtimo"
Mondo pre 38 minutajoš 47 povezanih
Paunović podigao glas pred Holandiju: „Čast igrati za reprezentaciju prevazilazi sve ostalo!“
Hot sport pre 44 minutajoš 28 povezanih