Povezane vesti
"Majku njegove žene sam gledala kao svoju" Danijela 20 godina volela Petra Graša, a on oženio ćerku njenih prijatelja
Blic pre 1 dan
Nakon raskida s Grašom, Danijela je pronašla sreću sa Josipom Plavićem, koga opisuje kao svoju sigurnu luku i veliku podršku. Pevač Petar Grašo pre braka sa 14 godina mlađom koleginicom Hanom Huljić bio je u 20 godina dugoj vezi sa pevačicom Danijelom Martinović. Kako su svi iz iste branše, Danijela poznaje Hanine roditelje o čemu je svojevremeno govorila. Danijela Martinović je rekla da je Haninu majku Vjekoslavu doživljavala kao svoju majku, a upoznala ju je kada… »
"Vjekoslavu poznajem od svoje 19. godine" Danijela Martinović o tašti svog bivšeg partnera Petra Graša: Osećala sam majčinsku…
Kurir pre 2 dana
Pevačica je bila gošća jednom prilikom u HRT-ovom serijalu “Zauvijek autor” koji govori o životima i karijerama autora muzike ili tekstova, a tema je bila Vjekoslava Huljić. Danijela Martinović je o Vjekoslavi i saradnji s njom govorila uprkos tome što je Tončijeva i Vjekoslavina ćerka Hana udala za njenog bivšeg partnera Petra Graša. - Vjekoslavu poznajem od svoje 19. godine, dakle kad sam došla u Magazin. To je bio jedan vrlo, vrlo veliki zalogaj nakon Ljiljane… »
Vesti dana »
BLOG Završeni predizborni skupovi Studentske liste u Vranju i Novom Pazaru: Govornici poručili da promene na bolje stižu 25. oktobra VIDEO
Nova pre 3 minutajoš 17 povezanih
Bilić posle debakla: Engleska ni Estoniju ne bi pobedila 7:0
Sport klub pre 44 minutajoš 47 povezanih
Orlovi u novom sastavu: Počinju Lukić, Stanković, Pavlović…
Sport klub pre 29 minutajoš 28 povezanih
Zverev pričao o šansama protiv Đokovića, posebno pomenuo jednu stvar
Nova pre 5 satijoš 40 povezanih