Povezane vesti

Raskinuo sa jednom, sada bacio oko na drugu i to maloletnicu: Stojin sin ne prestaje da šokira u Eliti 10

Raskinuo sa jednom, sada bacio oko na drugu i to maloletnicu: Stojin sin ne prestaje da šokira u Eliti 10

Telegraf pre 6 sati
Stojin naslednik je ćaskao sa ostalim ukućanima u dvorištu a pošto mu je prišla mlada Jovana Kosovac te zatražila upaljač, odlučio je da se baci na posao. Milan je krenuo da flertuje sa njom. - Vidim imaš cigaru, mogli smo nekad da podelimo - rekao je Milan Popov. - Žao mi je, ne možemo sad, delim sa Miljanom - rekla je Jovana Kosovac. - Žao ti je? E, pa biće i meni žao - dodao je Milan, nakon čega je odmerio maloletnu elitarku od glave do pete dok je odlazila od… »
Stojin sin bacio oko na maloletnu učesnicu elite: Evo šta ju je pitao, pa mu je odbrusila: "Žao ti je? E, pa biće i meni žao"…

Stojin sin bacio oko na maloletnu učesnicu elite: Evo šta ju je pitao, pa mu je odbrusila: "Žao ti je? E, pa biće i meni žao"…

Blic pre 6 sati
Njen otac Dragoljub je izjavio da mu je teško zbog ćerkine situacije, ali poštuje njenu odluku i nada se pomirenju Radojke i Milana. Nakon što je Stojin sin Milan Popov ekspresno okončao odnos sa mladom Radojkom ubrzo nakon intimnog čina, u rijalitiju su se rasplamsale optužbe da je devojku samo iskoristio. Zbog toga se Milan našao na meti škakljivog pitanja gledalaca tokom emisije, te je bio primoran da javno opravda svoje postupke. On je oštro negirao tvrdnje i… »

Vesti dana »