Povezane vesti

Ćavi: "Izvinite, ja sam kriv" VIDEO

Ćavi: "Izvinite, ja sam kriv" VIDEO

B92 pre 4 sati
Holanđani su na odmor otišli sa 0:2, ali su u nastavku uspeli da izjednače i osvoje bod u Ligi nacija. "Prvo poluvreme je bilo veoma loše. Nedostajalo nam je intenziteta i ambicije. To je moja greška, možda nisam izabrao pravi sastav", rekao je Ćavi. Španski stručnjak otkrio je da u svlačionici nije podizao glas, već je preuzeo krivicu pred igračima. "Igrači su bili potišteni. Rekao sam im: 'Izvinite, ja sam kriv.' Morali smo da promenimo mentalitet", istakao je… »
Ćavi otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu meča u Solunu

Ćavi otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu meča u Solunu

Danas pre 4 sati
U prvom delu sve je „išlo na vodenicu“ Grka koji su vodili sa 2:0. Novinare je zanimalo da selektor Holanđani Ćavi Ernandez objasni šta se to desilo na pauzi. On je preuzeo jodgovornost za lošu igru svoje ekipe u prvom poluvremenu i objasnio šta se dogodilo. – Igrači su bili potišteni. Rekao sam im: ‘Izvinite, ja sam kriv.’ Morali smo da promenimo mentalitet – istakao je španski trener. Ćavi je na poluvremenu napravio trostruku izmenu, uveo Tijana Rejndersa, Rajana… »
Grčka ispustila Holandiju minut pre kraja: Jovanovićevim ratnicima Rajnders oteo pobedu

Grčka ispustila Holandiju minut pre kraja: Jovanovićevim ratnicima Rajnders oteo pobedu

Mondo pre 11 sati
Vezista gostiju Tijani Rajnders postavio je konačan rezultat u 89. minutu, volej-udarcem na stadionu "Tumba". Tako je domaćinu izmakao trijumf kojim bi bajkovito počeo učešće u takmičenju, jer je prošle nedelje pobedio na gostovanjima Srbiju i Nemačku. Grčki tim je i u četvrtak uveče krenuo furiozno i do poluvremena stekao vođstvo golovima Fotisa Joanidisa preciznim udarcem u 23. minutu i matom Jorgosa Masurasa upravo na Joanidisovu asistenciju u 45+2. minutu.… »
Liga nacija: Grčka prokockala 2:0 protiv Holandije, Velšani priredili iznenađenje, a Portugalci blistaju bez Ronalda

Liga nacija: Grčka prokockala 2:0 protiv Holandije, Velšani priredili iznenađenje, a Portugalci blistaju bez Ronalda

Danas pre 15 sati
Srbija je očekivano izgubila sa 2:0 u Minhenu od Nemačke, a mnogo uzbuđeneja je bilo u drugom meču ove grupe. U Solunu su Grčka i Holandija odigrali 2:2, a izgledalo je da će izbranici Ivice Jovanovića stići i do treće pobede. Imali su 2:0 posle prvog poluvremena, ali Holanđani su bili daleko bolji u nastavku. Prvo je Virdžil van Dajk smanjio u 59. minutu, zatim je poništen Damfrisov gol, a Rejnders je uspeo pred zaustavno vreme da izjednači i donese Lalama bod.… »

Vesti dana »