Povezane vesti
Podrška preko granice: Da li je Putin smeo da podrži Vučića na izborima
Vreme pre 7 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da se nada da će Aleksandra Vučića videti na funkciji predsednika Vlade Srbije. Podrška dolazi uoči vanrednih parlamentarnih izbora zakazanih za 25. oktobar. Kandidatu za premijera Srpske napredne stranke, u kampanji će se izgleda pridružiti još jedan strani državnik – predsednik Vlade Slovačke Robert Fico. „Aktuelno rukovodstvo Srbije, donedavno predsednik, a ubuduće, nadam se, premijer Aleksandar Vučić, vodi uzdržanu… »
Vučić: Putin je rekao istinu
Sputnik pre 12 sati
"On je rekao istinu, da sam se trudio da vodim uravnoteženu politiku. Ja sam vodio srpsku politiku i ja mislim da je to fer. I uvek sam svima to govorio. Kad god bi mi govorili 'sediš na ovoliko stolica', ja bih rekao: 'Ne, sedim samo na jednoj, srpskoj stolici'. Tako će biti i u budućnosti. Uvek ću da sedim samo na srpskoj stolici. Mene interesuje ova zemlja i za nju se borim. Znam ko su nam prijatelji i u stanju sam da pokažem prijateljstvo i u teškim… »
Ruski list: Sa nižom cenom gasa Vučić može sigurnije na izbore, a da li će pobediti?
Danas pre 18 sati
Dan pre ostavke, razgovarao je telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Zatražio je produženje isporuka ruskog gasa „po dobroj, niskoj ceni“ i izrazio uverenje da će srpski predsednici koji dođu na njegovo mesto „sačuvati ravnotežu i odgovornost u odnosu prema svim važnim akterima svetske politike“, piše, između ostalog, dopisnik ruskog lista Komersant sa Balkana Genadij Sisojev. „Za mene je čast da preuzmem ovu funkciju od takvog čoveka i da je čuvam… »
Izborni presek: Fico specijalni gost na mitingu SNS-a, Putin podržao Vučića
BBC News pre 6 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin podržao je Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku (SNS) pred vanredne parlamentarne izbore u Srbiji 25. oktobra. „Sadašnje rukovodstvo Srbije, bivši predsednik i, nadam se, budući premijer Aleksandar Vučić, vodi uzdržanu politiku i pokazuje želju za saradnjom sa Rusijom. „Mi to svakako pozdravljamo i uzvratićemo“, rekao je Putin na plenarnoj sednici Valdajskog kluba. Ruski predsednik je dodao da je njegovo… »
Izborni presek: Fico specijalni gost na mitingu SNS-a, Putin podržao Vučića
Južne vesti pre 6 sati
Reuters Predsednik Rusije Vladimir Putin podržao je Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku (SNS) pred vanredne parlamentarne izbore u Srbiji 25. oktobra. „Sadašnje rukovodstvo Srbije, bivši predsednik i, nadam se, budući premijer Aleksandar Vučić, vodi uzdržanu politiku i pokazuje želju za saradnjom sa Rusijom. „Mi to svakako pozdravljamo i uzvratićemo“, rekao je Putin na plenarnoj sednici Valdajskog kluba. Ruski predsednik je dodao da je njegovo mišljenje… »
Putin se nada da će Vučić postati premijer Srbije
N1 Info pre 16 sati
Ruska novinaska agencija je Vučića, koji nema nijednu funkciju od kada je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, nazvala "liderom". „Sadašnje rukovodstvo Srbije, bivši predsednik i, nadam se, budući premijer Aleksandar Vučić, vodi uzdržanu politiku i pokazuje želju za saradnjom sa Rusijom. I mi to svakako pozdravljamo i uzvratićemo“, rekao je Putin na plenarnoj sednici Valdajskog kluba. Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 25. oktobra. Doskorašnji… »
Putin podržao Vučića: Nadam se da će biti premijer Srbije (VIDEO)
Danas pre 17 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da se nada da će Aleksandra Vučića, koji je 27. septembra podneo ostavku, videti na funkciji predsednika Vlade Srbije, prenosi TASS. „Aktuelno rukovodstvo Srbije, donedavno predsednik, a ubuduće, nadam se, premijer Aleksandar Vučić, vodi uzdržanu politiku i pokazuje spremnost za saradnju sa Rusijom“, kazao je Putin. 🇷🇺🇷🇸 Putin: Vučić vodi uravnoteženu politiku ─ nadamo se da će biti premijer Srbije Sadašnje rukovodstvo… »
Izborni presek: ‘Nadam se da će Vučić biti premijer Srbije’, kaže Putin
Južne vesti pre 19 sati
MIKHAIL METZEL/SPUTNIK/KREMLIN POOL/POOL/EPA-EFE/Shutterstock Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je podrušku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci (SNS) pred vanredne parlamentarne izbore u Srbiji 25. oktobra. „Sadašnje rukovodstvo Srbije, bivši predsednik i, nadam se, budući premijer Aleksandar Vučić, vodi uzdržanu politiku i pokazuje želju za saradnjom sa Rusijom. „Mi to svakako pozdravljamo i uzvratićemo“, rekao je Putin na plenarnoj sednici… »
Izborni presek: ‘Nadam se da će Vučić biti premijer Srbije’, kaže Putin
Danas pre 19 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je podrušku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci (SNS) pred vanredne parlamentarne izbore u Srbiji 25. oktobra. „Sadašnje rukovodstvo Srbije, bivši predsednik i, nadam se, budući premijer Aleksandar Vučić, vodi uzdržanu politiku i pokazuje želju za saradnjom sa Rusijom. „Mi to svakako pozdravljamo i uzvratićemo“, rekao je Putin na plenarnoj sednici Valdajskog kluba. Ruski predsednik je dodao da je njegovo mišljenje… »
Izborni presek: 'Nadam se da će Vučić biti premijer Srbije', kaže Putin
Radio 021 pre 19 sati
MIKHAIL METZEL/SPUTNIK/KREMLIN POOL/POOL/EPA-EFE/Shutterstock Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je podrušku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci (SNS) pred vanredne parlamentarne izbore u Srbiji 25. oktobra. „Sadašnje rukovodstvo Srbije, bivši predsednik i, nadam se, budući premijer Aleksandar Vučić, vodi uzdržanu politiku i pokazuje želju za saradnjom sa Rusijom. „Mi to svakako pozdravljamo i uzvratićemo“, rekao je Putin na plenarnoj sednici… »
Vesti dana »
Pajola o tajni Partizanovog uspeha: "Od prvog dana se time bavimo na treningu"
Mondo pre 43 minutajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za subotu 3. oktobar 2026: Danas pretežno sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 3 povezane
Poništen mu je gol u poslednjem meču: Džeko se oprostio od reprezentacije BIH (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Spektakl Italije i Francuske u Parizu završen bez pobednika, Belgija pregazila Tursku
Nova pre 2 satajoš 1 povezana