Povezane vesti
Kad je fatalna plavuša ušetala u Pinkov studio, svima pale vilice: Kristina je nova voditeljka Jutarnjeg
Telegraf pre 14 sati
Naime, pojačanje ružičastog tima došlo je s mnogim promenama na Pinku. Kristina ze pridružila Pinkovom jatu i od ovog petka je pojačanje. Novo jutro je rano jutros počelo u veoma dobrom raspoloženju, a zbog Kristininog dekoltea - mnogima nije bilo dobro. Sarapa je ovog jutra pozdravio sve gladaoce sa lepom Kristinom i otkrio da mu je stiglo pojačanje. Energija novog voditeljskog para, poklopila se od samog početka jutarnjeg, u kojem su stigla i male promene. S… »
Fatalna plavuša preuzela jutarnji program: Šarapa ne skida osmeh, a gledaoci otkinuli zbog dekoltea voditeljke
Mondo pre 12 sati
Podsetimo, ekipi se pridružila lepa voditeljka Kristina Iglendža, a sa njenim dolaskom vraćene su i rubrike posvećene zabavi i muzici. Kristina se u svom prvom "Novom jutru" koje vodi sa kolegom Predragom Sarapom, pojavila u elegantnoj kombinaciji - "nude" kombinaciji sa zlatnim printom i resama, a gledaoci nisu ostali imuni i na njen bujan dekolte. O dolasku na Pink i Sarapi Ona je otvoreno govorila o prelasku na Pink i utiscima iz studija: "Moram priznati da su… »
Prvo jutro fatalne plavuše Jutarnjeg programa na Pinku! Šarapa ne skida osmeh - ušetala u studio i mamila uzdahe dekolteom…
Kurir pre 13 sati
Nova partnerka Predraga Sarape u „Novom jutru“ pojavila se u upečatljivom zlatnom sakou, istakla bujni dekolte, a onda kolegu iznenadila pesmom uživo. Sa dolaskom Kristine Iglendže vraćene su rubrike posvećene zabavi i muzici, a nova voditeljka je već tokom svog prvog pojavljivanja iznenadila kolegu pesmom rano ujutru. Kristina se pojavila u sakou u boji zlata i mamila uzdahe bujnim poprsjem. Podsetimo, otvoreno je govorila o prelasku na Pink i utiscima. - Moram… »
Fatalna plavuša je nova voditeljka Jutarnjeg na Pinku Šarapa ne skida osmeh - ušetala u studio i mamila uzdahe dekolteom
Blic pre 13 sati
Kristina je već na prvom pojavljivanju iznenadila kolegu pesmom u jutarnjem programu. Ekipa Jutarnjeg programa RTV Pink dobila je pojačanje, pa se poznatom voditelju Predragu Sarapi u emisiji "Novo jutro" pridružila Kristina Iglendža. Dolazak novog voditeljskog lica doneo je i osveženje u samom konceptu emisije. Sa dolaskom Kristine Iglendže vraćene su rubrike posvećene zabavi i muzici, a nova voditeljka je već tokom svog prvog pojavljivanja iznenadila kolegu… »
"Majka je plakala jer nema da mi pruži osnovno" Ko je nova voditeljka Pinka: Za vreme rata došla u Srbiju i živela u…
Blic pre 15 sati
Kao devojčica od devet godina suočila se sa gubitkom doma, siromaštvom i izazovima prilagodjavanja. Voditeljka Kristina Iglendža novo je lice jutarnjeg programa televizije Pink, gde će svakog petka voditi program zajedno sa kolegom Predragom Sarapom. Ona je godinama prisutna na TV ekranima, a iza nasmejanog lica krije se teška životna priča. Kristina Iglendža je imala teško detinjstvo, dolazak iz Krajine za Beograd bio je pun izazova o kojima je govorila. - Došla… »
„Mene ništa nije bilo sramota, prodavala sam sladoled“ Ko je nova voditeljka Pinka?! Kristina Iglendža za vreme rata došla u…
Kurir pre 13 sati
Kristina Iglendža postala je novo lice jutarnjeg programa televizije Pink, gde će svakog petka voditi emisiju sa Predragom Sarapom, a malo ko zna da se iza njenog prepoznatljivog osmeha i višegodišnje televizijske karijere krije životna priča puna teških trenutaka. - Došla sam iz Dalmacije za vreme rata i život me je očvrsnuo od malih nogu. Naučila sam da u životu moraš da ideš jako, snažno i strastveno, nema odustajanja. Mogu i da padnem i da ne uspem, otresem… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilno i toplo vreme uz velike temperaturne razlike
Naslovi.ai pre 8 satijoš 35 povezanih
Makron posle sastanka G7 najavio oslobađanje 100 miliona barela nafte iz rezervi
Radio sto plus pre 2 satajoš 27 povezanih
Treće osnovno javno tužilaštvo: Kreni-Promeni vrši pritisak na postupajućeg tužioca
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih