Povezane vesti
Prijateljski susret: Jakov Milatović se sreo da Trampom i pozvao ga u Crnu Goru
Telegraf pre 15 sati
Tom prilikom pozvao sam ga da poseti Crnu Goru i odigra partiju golfa sa pogledom na jedan od najljepših zaliva u Evropi", kazao je Milatović. Milatović je kazao da bi poseta Trampa imala poseban značaj, prenosi RTCG. "U junu smo u Crnoj Gori ugostili evropske lidere, koji nijesu krili oduševljenje lepotama naše zemlje. Poseta predsednika Trampa imala bi poseban značaj i bila bi istorijska, jer bi on bio prvi američki predsednik koji je posetio Crnu Goru. Verujem… »
Milatović pozvao Trampa u Crnu Goru: Odigrajmo partiju golfa uz pogled na jedan od najlepših zaliva Evrope
Newsmax Balkans pre 18 sati
"Na marginama Generalne skupštine UN imao sam priliku da se sretnem sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom. Tom prilikom pozvao sam ga da poseti Crnu Goru i odigra partiju golfa sa pogledom na jedan od najlepših zaliva u Evropi", rekao je Milatović. On je ocenio da bi poseta američkog predsednika imala poseban značaj za Crnu Goru. "U junu smo u Crnoj Gori ugostili evropske lidere, koji nisu krili oduševljenje lepotama naše zemlje. Poseta… »
Milatović: Pozvao sam Trampa da poseti Crnu Goru
Euronews pre 18 sati
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je jutros da se na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija sreo sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i tom prilikom ga pozvao da dođe u Crnu Goru i odigra partiju golfa sa pogledom na jedan od najlepših zaliva u Evropi. “U junu smo u Crnoj Gori ugostili evropske lidere, koji nisu krili oduševljenje lepotama naše zemlje”, napisao je Milatović na platformi Iks. Prema rečima Milatovića, poseta Trampa imala bi… »
Vesti dana »
„Tim je verovao do kraja“: Penjaroja otkrio šta je prelomilo meč u Minhenu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Poništen mu je gol u poslednjem meču: Džeko se oprostio od reprezentacije BIH (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Spektakl Italije i Francuske u Parizu završen bez pobednika, Belgija pregazila Tursku
Nova pre 4 satijoš 1 povezana