Povezane vesti
Vembanjama: Nikada neću reklamirati kladionice, odbio sam mnogo novca
RTS pre 5 sati
Francuski centar je, odgovarajući na pitanje novinara Majka Fingera iz lista San Antonio ekspres njuz, jasno izneo stav o saradnji sa kladionicama. "Apsolutno ne. Nikada to neću uraditi. Iskreno, izuzetno je tužno videti neke igrače u takvim reklamama. Naravno, svako je slobodan da radi šta želi, ali ja u tome ne učestvujem", rekao je Vembanjama. Objasnio je da mu je prilikom izbora saradnje sa kompanijama važnije kakvu poruku šalje nego koliko novca može da… »
Vembanjama otkrio da nikada ne bi uradio nešto što Jokić jeste: "To nije u skladu sa mojim vrednostima"
Nova pre 3 sata
Francuski centar San Antonija kaže da je već odbijao unosne poslovne saradnje jer nisu bile u skladu sa onim što želi da predstavlja, a među njima su bile i ponude povezane sa industrijom klađenja. „Apsolutno ne. Nikada to neću uraditi. Iskreno, izuzetno je tužno videti neke igrače u takvim reklamama. Naravno, svako je slobodan da radi šta želi, ali ja u tome ne učestvujem“, rekao je Vembanjama. Mladi Francuz smatra da novac više nije presudan kada bira kompanije… »
Vembanjama "prozvao" Jokića, Lebrona i ostale zvezde: "To nikada neću raditi, ne želim da budem deo toga"
Večernje novosti pre 3 sata
FOTO: Mourad Allili / Sipa Press / Profimedia Mladi francuski centar San Antonio Sparsa otkrio je da je tokom dosadašnje karijere odbio brojne unosne poslovne ponude jer nisu bile u skladu sa njegovim ličnim uverenjima. Posebno je direktan kada je reč o reklamama kladionica. - Apsolutno ne. To nikada neću raditi. Iskreno, izuzetno je tužno videti neke igrače u takvim reklamama. Naravno, svako ima pravo da donosi svoje odluke, ali ja ne želim da budem deo toga -… »
Vembanjama prozvao Jokića: "Izuzetno je tužno"
B92 pre 4 sati
Jedan od najvećih talenata NBA lige otkrio je da je odbio brojne finansijski izdašne ponude jer nisu bile u skladu sa njegovim ličnim vrednostima. Francuz, koji nastupa za San Antonio Sparse, posebno je jasan kada je reč o reklamiranju kladionica. "Apsolutno ne. Nikada to neću uraditi. Iskreno, izuzetno je tužno videti neke igrače u takvim reklamama. Naravno, svako je slobodan da radi šta želi, ali ja u tome ne učestvujem", rekao je Vembanjama. Francuski centar… »
Vembanjama neće putem Jokića: Nikada neću reklamirati kladionice
Sport klub pre 4 sati
As San Antonija ima jasan stav o klađenju i kladionicama. „Apsolutno ne. Nikada to neću uraditi. Iskreno, izuzetno je tužno videti neke igrače u takvim reklamama. Naravno, svako je slobodan da radi šta želi, ali ja u tome ne učestvujem“, rekao je Vembanjama. Objasnio je da mu je prilikom izbora saradnje sa kompanijama važnije kakvu poruku šalje nego koliko novca može da zaradi. „U prošlosti je novac bio važan faktor. Ali više nije. Zapravo, odbio sam mnogo više… »
Vesti dana »
Uživaćemo u lepom vremenu ali samo do ovog datuma: Čubrilo otkriva kada stiže prvo ozbiljnije zahlađenje
Mondo pre 55 minutajoš 34 povezane
Protesti učenika u Francuskoj: Uništene škole, raste broj povređenih i uhapšenih
Južne vesti pre 1 satjoš 28 povezanih
Smederevac odbacio optužbe o političkom uticaju u REM: "Odluke se donose u skladu sa zakonom i procedurama"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih
Peticija s Konjarnika za smenu gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića
Beta pre 35 minutajoš 17 povezanih