Povezane vesti
"Nisam tužio Zvezdu zbog novca, bio sam šikaniran": Mladenović otkrio kroz kakvu je golgotu prošao, ali se nije sve završilo u…
Nova pre 1 dan
Nekadašnji reprezentativac Srbije sada je otkrio detalje burnog odlaska saMarakane i poručio da klub svojevremeno nije napustio zbog novca, već zato što je, kako tvrdi, bio šikaniran i sklonjen iz ekipe zbog „nefudbalskih razloga“. Mladenović je nedavno potpisao kratkoročni ugovor sa Mladosti iz Lučana, za koju bi trebalo da nastupa najmanje do zime. Prioritet mu je i dalje inostranstvo, ali želi da ostane na „respektabilnom nivou fudbala“. U Crvenu zvezdu stigao… »
"Bio sam kolateralna šteta u Zvezdi": Mladenović otkrio kako je sklonjen iz tima, želi da se ovo čuje
Mondo pre 1 dan
U intervjuu za " Meridian sport" otkrio je kako je došlo do dogovora i osvrnuo se na neslavni odlazak iz Crvene zvezde 2013. godine. Ima potpisan ugovor do kraja zime za Lučancima i ne krije da nije planirao da se vrati u domovinu. Ukoliko stigne odgovarajuća ponuda, mogao bi ponovo put inoistranstva gde je nosio dresove BATE Borisova, Kelna, Standarda, Legije, Panatinaikosa i na kraju Karagumruka. "Slučajno sam se vratio u srpski fudbal, mislim da je to najbolji… »
"Nisam otišao iz Zvezde zbog novca i dugovanja - bio sam kolateralna šteta, šikanirali su me"
B92 pre 1 dan
Posle 13 godina Filip Mladenović ponovo igra fudbal u Srbiji. Iskusni levi bek potpisao je ugovor sa Mladosti iz Lučana do zime, uz mogućnost da karijeru nastavi u inostranstvu, ali je povratak u domaći fudbal iskoristio i da se osvrne na period u Crvenoj zvezdi koji je završio na neslavan način. Mladenović je na Marakanu stigao krajem 2011. godine iz Borca iz Čačka, kao deo generacije mladih reprezentativaca na koju je Robert Prosinečki ozbiljno računao. Ipak,… »
„Nisam tužio Zvezdu zbog novca! Bio sam kolateralna šteta…“
Sport klub pre 1 dan
Iskusni levi bek potpisao je kratkoročnu saradnju sa Mladosti iz Lučana, gde je za sada dogovoreno da ostane do zime. Prioritet je inostranstvo, ali kaže da želi da ostane na „respektabilnom nivou fudbala“. Nekadašnji reprezentativac Srbije na Topčidersko brdo stigao je u decembru 2011. iz čačanskog Borca, a otišao je nepune dve godine kasnije. Kada ga nisu puštali da napusti Ljutice Bogdana, tužio je klub zbog neisplaćenih finansijskih obaveza i dobio raskid… »
Vesti dana »
Bilić posle debakla: Engleska ni Estoniju ne bi pobedila 7:0
Sport klub pre 44 minutajoš 47 povezanih