Povezane vesti

Ćerka sveštenika Predraga Popovića u suzama, dečko je izbacio iz stana: objavila bolne kadrove

Ćerka sveštenika Predraga Popovića u suzama, dečko je izbacio iz stana: objavila bolne kadrove

Telegraf pre 1 dan
Naime, zbog toksične veze je patila, a vrhunac užasa bilo je to što je bila izbačena iz stana. Ona je objavila snimak na kojem bila uplakana, pa uz nove kadrove otkrila kako je uspela da preboli bolan period. - Ko ti je pomogao da preboliš? - stoji u opisu videa, uz odgovor: "Moje devojke". U emotivnim kadrovima Teodora plače i grli se sa drugaricama koje su je posećivale u novom stanu, a zatim je počela i da izlazi sa društvom, putuje i sprema večere sa… »
Ćerku sveštenika Predraga Popovića dečko izbacio iz stana: Završila u suzama pa se oglasila na mrežama

Ćerku sveštenika Predraga Popovića dečko izbacio iz stana: Završila u suzama pa se oglasila na mrežama

Mondo pre 24 sata
Kako je i ranije otkrila, ona je dosta patila tokom toksičnog odnosa, a vrhunac je bio kada je izbačena iz stana. "Ko ti je pomogao da preboliš?", stoji u opisu videa, uz odgovor: 'Moje devojke'". Na snimku se najpre vidi uplakana Teodora, a potom kadrovi na kojima se grli sa drugacima koje su je kasnije posećivale i pomagale joj da prebrodi težak period. Podsetimo, ćerka sveštenika Predraga Popovića ispričala je kako je podnosila vezu, a potom i raskid: "S obzirom… »
Ćerka sveštenika Predraga Popovića u suzama nakon što je dečko je izbacio iz stana: objavila emotivne kadrove

Ćerka sveštenika Predraga Popovića u suzama nakon što je dečko je izbacio iz stana: objavila emotivne kadrove

Kurir pre 1 dan
Ćerka sveštenika Predraga Popovića ovoga puta nije govorila samo o onome što je izgubila, već o ljudima koji su joj pomogli da ponovo stane na noge. Na pitanje ko joj je pomogao da preboli raskid, Teodora je kratko odgovorila: - Moje devojke. U videu se smenjuju kadrovi iz različitih faza tog perioda. Na nekima je uplakana, dok je u drugim trenucima grle prijateljice koje su bile uz nju nakon preseljenja. Kasnije se vidi kako ponovo izlazi, putuje, provodi vreme sa… »
(Video) Ćerku sveštenika Predraga Popovića dečko izbacio iz stana. Rida u suzama, ne može da sakrije bol: "Uveče me je pozvao…

(Video) Ćerku sveštenika Predraga Popovića dečko izbacio iz stana. Rida u suzama, ne može da sakrije bol: "Uveče me je pozvao…

Blic pre 1 dan
Najveću podršku tokom teškog perioda pružile su joj prijateljice, uz koje je ponovo pronašla radost u svakodnevnim stvarima. Influenserka Teodora Popović, ćerka poznatog sveštenika Predraga Popovića, podelila je emotivne detalje nakon burnog i bolnog raskida sa dečkom. Ona je otkrila da je prošla kroz težak period u toksičnoj vezi, koji je kulminirao time što je ostala bez krova nad glavom. Teodora Popović se oglasila i objasnila šta se zapravo dešavalo iza kulisa… »

Vesti dana »