Povezane vesti

Grk odbio zamenu Srbinu: "Kako da reagujem na to?"

Grk odbio zamenu Srbinu: "Kako da reagujem na to?"

B92 pre 6 sati
Stigla je potvrda da Heleni imaju jednu od najtalentovanijih generacija u istoriji, i to su na svojoj koži osetili Srbija i Panceri, a Holanđani su uspeli da izbegnu poraz u Solunu, iako su vodili 2:0. Posle remija sa Lalama, selektor Grčke Ivan Jovanović osvrnuo se na peh na početku utakmice i povredu Colisa, jednog od najboljih igrača u reprezentaciji. "Kako da reagujem na to? Ja sam mu trener i kažem mu da izađe iz igre, a on to odbije. Dakle, to je nešto što… »
Srbin pobedio fudbalere Srbije, drugu zemlju vodi do visina, a njegovi igrači i povređeni ne žele da izađu

Srbin pobedio fudbalere Srbije, drugu zemlju vodi do visina, a njegovi igrači i povređeni ne žele da izađu

Telegraf pre 10 sati
U grčkim medijima tema broj jedan je, osim rezultata, situacija u kojoj se našao Hristos Colis, koji se rano povredio i koji je zamenjen u 18. minutu, ali to nije hteo! Eto kakve lavove ima srpski trener Ivan Jovanović, koji je o tome govorio na konferenciji. - Evo, recite vi meni, kako da se postavim u toj situaciji? Ja sam njegov trener, kažem mu da izađe, a on odgovara: 'Ne izlazim'. Kako da odreagujem? Ali znate kako, to je nešto što oslikava grčki mentalitet i… »
Grčka bez najboljeg igrača na Nemačku

Grčka bez najboljeg igrača na Nemačku

Sport klub pre 6 sati
Dan kasnije, Fudbalski savez Grčke je zvanično saopštio da će Colis propustiti utakmicu kod kuće protiv Nemačke. Odlični 24 – godišnji igrač vratio se u svoj klub, londonski Arsenal, radi daljih lekarskih pregleda. Grčka je na tom meču vodila sa 2:0, ali je Holandija uspela da izbegne poraz i izbori remi (2:2). Reinders je postigao izjednačujući pogodak za Holanđane u 89. minutu. Pre ovog remija, Grčka je pobedila u obe utakmice u Grupi 2 elitne Lige A,… »
Ozbiljan peh za Grčku - jedan od najboljih propušta Nemačku

Ozbiljan peh za Grčku - jedan od najboljih propušta Nemačku

B92 pre 10 sati
Na stadionu „Tumba" zavladala je tišina kada je Colis u jednom trenutku pao na teren i pokazao da ne može da nastavi utakmicu. Krilni fudbaler Arsenala morao je da bude zamenjen već u 18. minutu, kada je umesto njega na teren ušao Jorgos Masuras. Colis zbog povrede neće biti na raspolaganju selektoru Grčke za poslednji meč protiv Nemačke, koji je na programu 4. oktobra. Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler napustiće kamp reprezentacije i hitno se vratiti u Englesku,… »
Srbin morao da "tera" zvezdu tima van terena: Rekao mi je - Ne izlazim!

Srbin morao da "tera" zvezdu tima van terena: Rekao mi je - Ne izlazim!

Večernje novosti pre 11 sati
AP Photo/Giannis Papanikos Fudbalska reprezentacija Grčke nastavila je sjajan niz u Ligi nacija i posle remija sa Holandijom (2:2) na solunskoj „Tumbi“ ostala na vrhu tabele, ali je meč obeležila i jedna nesvakidašnja situacija u režiji srpskog stručnjaka Ivana Jovanovića i krilnog napadača Hristosa Colisa. Colis je doživeo povredu već u ranoj fazi meča, a u 18. minutu selektor je doneo odluku da ga povuče iz igre. Međutim, 24-godišnji fudbaler nije želeo ni da… »
Ivan Jovanović se posvađao sa prvom zvezdom Grčke: "Rekao sam mu da izađe, odbio je"

Ivan Jovanović se posvađao sa prvom zvezdom Grčke: "Rekao sam mu da izađe, odbio je"

Mondo pre 5 sati
Vodila je sa 2:0 na poluvremenu, imala vođstvo od 2:1 sve do 89. minuta i onda je primila gol. Taj meč obeležila je i rasprava između prve zvezde ekipe Hristosa Colisa i selektora Ivana Jovanovića. Fudbaler Arsenala je odbio da izađe sa terena. "Kako je trebalo da rešim to? Objasnite mi. Ja sam selektor, rekao sam mu da izađe. Odgovorio mi je 'neću sa izađem'. Mislim da je to bila scena koju su videli svi koji su bili u blizini. Rekao sam mu da izađe, jer sam… »
Hrabrost ili rizik? Jovanović otkrio zašto je Grk ostao na terenu – „Kako da reagujem na to? Ja mu kažem da izađe, on ne želi“!…

Hrabrost ili rizik? Jovanović otkrio zašto je Grk ostao na terenu – „Kako da reagujem na to? Ja mu kažem da izađe, on ne želi“!…

Hot sport pre 10 sati
Ekipa koju predvodi Ivan Jovanović trenutno iza sebe ostavlja Nemačku, Holandiju i Srbiju, a selektor Grčke je posle utakmice govorio i o situaciji koja se dogodila u 18. minutu. Tada je Kristijan Colis doživeo povredu, ali prvotimac Arsenala nije želeo da napusti teren. 🚨BREAKING: Christos Tzolis has suffered a hamstring injury during Greece’s game against Netherlands tonight. The winger will undergo a scan tomorrow to determine the extent of the injury. However,… »
Zvezda Grčke odbila da posluša Jovanovića: Srbin se šokirao zbog reakcije kada mu je rekao da izađe

Zvezda Grčke odbila da posluša Jovanovića: Srbin se šokirao zbog reakcije kada mu je rekao da izađe

Nova pre 10 sati
Grci su osvojili sedam bodova i nalaze se ispred favorizovanih Holandije i Nemačke, dok je Srbija na poslednjem mestu bez osvojenog boda. Ipak, tokom remija sa Holandijom (2:2) u Solunu srpski stručnjak našao se u prilično neobičnoj situaciji. U 18. minutu povredio se jedan od najboljih grčkih fudbalera Kristijan Colis. Jovanović je želeo odmah da ga izvede iz igre kako ne bi rizikovao ozbiljniju povredu, ali fudbaler nije želeo ni da čuje za izmenu. „Kako da… »
Zvezda Grčke ne sluša Jovanovića: Kažem mu da izađe, a on neće

Zvezda Grčke ne sluša Jovanovića: Kažem mu da izađe, a on neće

Sport klub pre 12 sati
Posle tri kola osvojili su sedam bodova i vode ispred favorizovanih Holandije i Nemačke. Srbija je poslednja bez boda. Međutim, srpski stručnjak je priznao da je imao blago neprijatnu situaciju tokom duela sa Holandijom u Solunu, koji je završen 2:2. U 18. minutu ponajbolji igrač Grčke Kristijan Colis doživeo je povredu. Jovanović je tražio da napusti igru, ali je ovaj to odbio. “Kako da reagujem na to? Ja sam mu trener i kažem mu da izađe iz igre, a on to odbije.… »

Vesti dana »