Povezane vesti

"Kao kad sam bio mali": Susret Vučića sa bivšom nastavnicom uz reči podrške i prisećanje na školske dane

"Kao kad sam bio mali": Susret Vučića sa bivšom nastavnicom uz reči podrške i prisećanje na školske dane

Telegraf pre 7 sati
Aleksandar Vučić, nosilac liste " Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", susreo se juče sa nastavnicom Nadom, koja mu se obratila najlepšim rečima. - Moje najveće poštovanje za sve što si uradio i što radiš. Ja se obraćam onako kako smo i učili - rekla je ona, a Vučić je odgovorio: - Kao kad sam bio mali. Hvala vam, drago mi je da vas vidim. Želim vam sve najbolje, poručila je nastavnica Nada, i dodala: - Želim vam da opet budete predsednik, ako ne može, makar… »
"Svi će da pređu na drugu stranu, zato težimo apsolutnoj većini" Vučić o istraživanjima i izbornim listama: "Ljajić je rekao…

"Svi će da pređu na drugu stranu, zato težimo apsolutnoj većini" Vučić o istraživanjima i izbornim listama: "Ljajić je rekao…

Blic pre 3 sata
Vučić je izrazio zadovoljstvo zbog obnove manastira i zahvalio monasima na njihovom radu Nosilac liste i kandidat Srpske napredne stranke za premijera Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas da obilazi mesta u Srbiji, a trenutno je u obilasku manastira Manasija, zadužbine despota Stefana Lazarevića kod Despotovca. Vučić je u razgovoru sa članovima porodice Radovanović govorio i o sportu. Na pitanje o izjavi Rasima Ljajića da bi voleo da njegova lista bude tas na… »

Vesti dana »