Povezane vesti
"Treba malo i otmenosti da to shvatiš" Sanja Marinković odbrusila Vesni Đogani, odmah se umešala i Jovana Jeremić
Kurir pre 7 sati
Gosti su sa voditeljkom razgovarali o načinima na koje se skreće pažnja javnosti, kada je Sanja Marinković iznela jasan stav i direktno se obratila pevačici. - Nije svaka pažnja dobra pažnja. Znači, vodi računa čak i kada privlačiš pažnju čime je privlačiš. Treba malo i otmenosti da prođe da se to shvati. Ja volim da moja publika tako razmišlja - podvukla je Sanja. Na njene reči se odmah nadovezala Vesna Đogani, pokušavajući da objasni svoj ugao gledanja. - Izvini,… »
"Treba malo i otmenosti da to shvatiš": Sanja Marinković oštro odgovorila Vesni Đogani zbog privlačenja pažnje
Mondo pre 5 sati
Nakon reči Vesne Đogani, Marinković je odgovorila: "Nije svaka pažnja dobra pažnja. Znači, vodi računa čak i kada privlačiš pažnju čime je privlačiš. Treba malo i otmenosti da prođe da se to shvati. Ja volim da moja publika tako razmišlja". Na njene reči se odmah nadovezala Vesna Đogani, pokušavajući da objasni svoj ugao gledanja. "Izvini, Sanja, ali to sam i rekla. Treba paziti da li je privlačiš svojim intelektom i dobrim delima ili nečim što je previše. To su… »
Sanja i Vesna Đogani ušle u raspravu pred kamerama, pa se umešala Jovana Jeremić: "Svojim intelektom..."
Telegraf pre 6 sati
Gosti su sa voditeljkom razgovarali o načinima na koje se skreće pažnja javnosti, kada je Sanja Marinković iznela jasan stav i direktno se obratila pevačici. - Nije svaka pažnja dobra pažnja. Znači, vodi računa čak i kada privlačiš pažnju čime je privlačiš. Treba malo i otmenosti da prođe da se to shvati. Ja volim da moja publika tako razmišlja - podvukla je Sanja. Na njene reči se odmah nadovezala Vesna Đogani, pokušavajući da objasni svoj ugao gledanja. - Izvini,… »
"Treba i malo otmenosti da to shvatiš" Sanja Marinković odbrusila Vesni Đogani, reagovala i Jovana Jeremić: "Vodi računa kad…
Blic pre 7 sati
Nedavno su izjave Vesne Đogani o razvodu Đoleta Đoganija izazvale burne reakcije porodice, posebno ćerke Silvije, koja je tražila izvinjenje za izrečene tvrdnje. Voditeljka Sanja Marinković nedavno je ugostila pevačicu Vesnu Đogani u svojoj emisiji, gde je pred kamerama došlo do sukoba mišljenja na temu privlačenja pažnje i marketinga. Gosti su sa voditeljkom razgovarali o načinima na koje se skreće pažnja javnosti, kada je Sanja Marinković iznela jasan stav i… »
Vesti dana »
Nepromenjene cene goriva u narednih sedam dana: benzin 207, a dizel 236 dinara
RTK pre 3 satajoš 53 povezane
Haos i nasilje na ulicama: Šta se to dešava u Francuskoj i zašto gori obrazovni sistem?
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
Treće osnovno javno tužilaštvo reagovalo na objave pokreta Kreni-promeni: "Nedopustiv pritisak na postupajućeg tužioca“
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih