Povezane vesti

Stigla nova voditeljka, usledile velike promene na RTV Pink: Jovana strogo zabranila kolegama jednu stvar!

Stigla nova voditeljka, usledile velike promene na RTV Pink: Jovana strogo zabranila kolegama jednu stvar!

Telegraf pre 16 sati
Kako Jovana kaže, u profesionalnom okruženju vodi se jasnim principima i ne odstupa od svojih pravila, čak ni kada je reč o svakodnevnim, naizgled bezazlenim navikama poput ispijanja kafe. U razgovoru se posebno osvrnula na kolegu Predraga Sarapu, za kog ima samo reči hvale, naglašavajući da je u ključnim trenucima pokazao ljudskost i podršku koju ne zaboravlja. - Ja svoje kolege beskrajno poštujem. Sa Predragom Sarapom imam fantastičan odnos. On je prema meni… »
"Ja ne pijem kafe sa kolegama" Ovo je istina o odnosu Jovane Jeremić i Predraga Sarape, voditeljka otkrila šta se dešava na…

"Ja ne pijem kafe sa kolegama" Ovo je istina o odnosu Jovane Jeremić i Predraga Sarape, voditeljka otkrila šta se dešava na…

Kurir pre 18 sati
Sa Predragom Sarapom imam fantastičan odnos. On je prema meni ispao veliki zaštitnik, bio je tu i kad mi je tata umro, jedan od retkih koji je ispao veliki čovek prema meni i pravi muškarac“, izjavila je Jovana Jeremić. Ona je objasnila i zbog čega izbegava privatna druženja na radnom mestu. „Ja ne pijem kafe sa kolegama, zato što ti kad sedneš sa nekim da pričaš svaka reč ima rep i ja ne želim da budem deo takvih priča. Nikakve tračarice, to kod mene ne dolazi u… »
"Ja ne pijem kafe sa kolegama" Ovo je istina o odnosu Jovane Jeremić i Predraga Sarape, voditeljka priznala šta se dešava na…

"Ja ne pijem kafe sa kolegama" Ovo je istina o odnosu Jovane Jeremić i Predraga Sarape, voditeljka priznala šta se dešava na…

Blic pre 18 sati
Jeremićeva je dodala da je i sama prošla kroz sličan period praveći teške rezove u svom okruženju. Voditeljka Jovana Jeremić otvoreno je govorila o odnosima sa kolegama na televiziji Pink, naglasivši da u poslu ostaje surovi profesionalac i da izbegava neformalna druženja. „Ja svoje kolege beskrajno poštujem. Sa Predragom Sarapom imam fantastičan odnos. On je prema meni ispao veliki zaštitnik, bio je tu i kad mi je tata umro, jedan od retkih koji je ispao veliki… »

Vesti dana »