Povezane vesti

Kusačka ulica u Proseku dobila novi asfalt, Pavlović: „Najsrećniji sam kada ispunjavamo obećanja“

Kusačka ulica u Proseku dobila novi asfalt, Pavlović: „Najsrećniji sam kada ispunjavamo obećanja“

Glas juga pre 1 dan
Sve ono što pričamo, to i radimo. Sve mora da ima svoju dinamiku. Vidite kako malo konverzacije i malo dijaloga može da dovede do velikog efekta. I ja sam sasvim siguran da su svi problemi u svetu samo zbog nedostatka komunikacije“, rekao je Pavlović u objavi na Instagramu. Gradonačelnik je istakao i značaj inicijative meštana, koji najbolje mogu da ukažu na to šta je još potrebno uraditi na terenu. „Vaš uticaj je tu najvažniji, da kažete gde je potrebno da se… »
Gradonačelnik Niša obišao radove: Kusačka ulica u Proseku dobila novi asfalt

Gradonačelnik Niša obišao radove: Kusačka ulica u Proseku dobila novi asfalt

Gradski portal 018 pre 1 dan
Kako je rekao, najsrećniji je kada nakon datog obećanja usledi i završen posao. „Znaš zbog čega sam najsrećniji? Zato što ispunjavamo obećanja. Sve ono što pričamo, to i radimo. Sve mora da ima svoju dinamiku. Vidite kako malo konverzacije i malo dijaloga može da dovede do velikog efekta. I ja sam sasvim siguran da su svi problemi u svetu samo zbog nedostatka komunikacije“, rekao je gradonačelnik Pavlović u objavi na Instagramu. Pavlović je u razgovoru sa meštanima… »
Novi asfalt u Proseku: Uređena Kusačka ulica, olakšan pristup naselju i Jazu

Novi asfalt u Proseku: Uređena Kusačka ulica, olakšan pristup naselju i Jazu

Niške vesti pre 1 dan
Vrednost radova iznosi više od devet miliona dinara bez PDV-a. Tokom obilaska, Pavlović je razgovarao sa meštanima o potrebama Proseka i istakao značaj komunikacije sa građanima prilikom realizacije infrastrukturnih radova. „Znaš zbog čega sam najsrećniji? Zato što ispunjavamo obećanja. Sve ono što pričamo, to i radimo. Sve mora da ima svoju dinamiku. Vidite kako malo konverzacije i malo dijaloga može da dovede do velikog efekta. I ja sam sasvim siguran da su svi… »

Vesti dana »