Povezane vesti
Srpkinja renovirala kupatilo, pa doživela slom živaca - majstor joj rekao: "Ne uznemiravaj me, zvaću policiju"
Telegraf pre 1 dan
Fotografije kupatila koje je objavila na Redditu izazvale su lavinu komentara, a korisnici su gotovo jednoglasno ostali zatečeni onim što su videli. Na fotografijama se vide pločice koje nisu uredno postavljene, fuge različite širine, prljavština i ostaci lepka na pojedinim površinama. Posebnu pažnju privukla je električna utičnica koja je ostala da visi iz zida. Međutim, kako je žena napisala, problem nije bio samo u tome kako kupatilo izgleda nakon radova. Kada… »
Devojka iz Srbije podelila horor iskustvo sa majstorom: Kada budete videli šta joj je ostavio u kupatilu, nećete moći da…
Blic pre 18 sati
Žena sada mora da angažuje novog majstora kako bi popravio štetu i nestručno izvedene radove Na društvenim mrežama ljudi su je upozorili da je glavna greška bila isplata majstoru pre završetka i kontrole rada Renoviranje kupatila samo po sebi je dovoljno stresno i skupo, ali jedna žena iz Srbije nakon radova je ostala sa pravim košmarom u kući! Fotografije njenog novog kupatila koje je objavila na društvenoj mreži Redit izazvale su pravu lavinu besnih komentara, a… »
Pokazala šta joj je u kupatilu ostavio majstor kojem je platila za renoviranje i izazvala lavinu: "Još mi je rekao da ga više…
Nova pre 1 dan
Na fotografijama se vide pločice koje nisu uredno postavljene, fuge različite širine, kao i prljavština i lepak koji su ostali na pojedinim površinama. Posebnu pažnju privukla je električna utičnica koja je ostala da visi iz zida. Međutim, kako je žena napisala, problem nije bio samo u tome kako je kupatilo izgledalo nakon radova. Kada je pokušala da kontaktira majstora, njegov odgovor ju je dodatno iznenadio. "Pored svega toga, kada sam ga pozvala da dođe, sredi… »
Vesti dana »
Šta se sinoć dogodilo prilikom oštećenja aviona Er Srbije na aerodromu Pariz Šarl de Gol
Nedeljnik pre 2 satajoš 8 povezanih