Povezane vesti

Megan Foks reklamira lek za odrasle: "Ako vam ga prepišu, dolazim na vrata", a evo čemu služi

Megan Foks reklamira lek za odrasle: "Ako vam ga prepišu, dolazim na vrata", a evo čemu služi

Mondo pre 18 sati
Glumica u novoj reklami američke zdravstvene kompanije Ro predstavlja sam preparat Ro Sparks, namenjen muškarcima koji imaju probleme sa erekcijom. Za People je objasnila da humorom želi da olakša razgovor o temi koju mnogi doživljavaju kao neprijatnu. "Osećam se kao da sam rođena za ovo. Nema bolje osobe za ovaj projekat. Zašto tešku temu čini još težom? Stvar je svakako ozbiljna, pa neka bar bude zabavna", izjavila je Megan koja je i u reklami prenela publici… »
„Ova uloga je kao stvorena za mene“: Megan Foks otkrila zašto je prihvatila da reklamira preparat za potenciju

„Ova uloga je kao stvorena za mene“: Megan Foks otkrila zašto je prihvatila da reklamira preparat za potenciju

Dnevnik pre 13 sati
"Zdravo, ja nisam vijagra. Ja sam Ro Sparks, lek na recept za muškarce", kaže Foks na početku reklamnog spota u kome se pojavila u pripijenom crvenom kostimu, navodi magazin "People". Kampanja će biti prikazivana na televiziji, striming platformama i plaćenim sadržajima na društvenim mrežama, kao i na spoljnim reklamnim površinama, uključujući Tajms skver u Njujorku. Foks je u intervjuu za taj časopis rekla da smatra da je ta uloga idealna za nju. "Lično osećam da… »
Megan Foks zaštitno lice kampanje za lek protiv impotencije: "Život je kratak i treba da bude zabavan"

Megan Foks zaštitno lice kampanje za lek protiv impotencije: "Život je kratak i treba da bude zabavan"

Euronews pre 14 sati
Ja sam Ro Sparks, lek na recept za muškarce", kaže Foks na početku reklamnog spota u kome se pojavila u pripijenom crvenom kostimu, navodi magazin "People". Kampanja će biti prikazivana na televiziji, striming platformama i plaćenim sadržajima na društvenim mrežama, kao i na bilbordima, uključujući Tajms skver u Njujorku. Foks je u intervjuu je izjavila da je ta uloga idealna za nju. "Lično osećam da sam možda rođena za ovo. Ne postoji bolja osoba koja je mogla da… »
Megan Foks zaštitno lice leka za potenciju

Megan Foks zaštitno lice leka za potenciju

RTS pre 14 sati
Kampanja će biti prikazivana na televiziji, striming platformama i plaćenim sadržajima na društvenim mrežama, kao i na spoljnim reklamnim površinama, uključujući Tajms skver u Njujorku. „Zdravo, ja nisam vijagra. Ja sam Ro Sparks, lek na recept za muškarce“, kaže Foks na početku reklamnog spota u kojem se pojavila u pripijenom crvenom kostimu, navodi magazin People. Foks je u intervjuu za taj časopis rekla da smatra da je ta uloga idealna za nju. „Lično osećam da… »

Kurir pre 16 sati
Glumica u novoj reklami američke zdravstvene kompanije Ro predstavlja sam preparat Ro Sparks, namenjen muškarcima koji imaju probleme sa erekcijom. Za People je objasnila da humorom želi da olakša razgovor o temi koju mnogi doživljavaju kao neprijatnu. "Osećam se kao da sam rođena za ovo. Nema bolje osobe za ovaj projekat. Zašto tešku temu čini još težom? Stvar je svakako ozbiljna, pa neka bar bude zabavna", izjavila je Megan koja je i u reklami prenela publici… »

Vesti dana »