Povezane vesti
Lukašenko: Nikada nećemo dozvoliti da se Rusima puca u leđa
Politika pre 4 sati
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da će Belorusija ostati privržena zajedničkom kursu sa Rusijom, uprkos tome što, kako je naveo, postoje različita viđenja pojedinih aspekata sukoba u Ukrajini. Lukašenko je na sastanku sa šefovima vladinih delegacija koje učestvuju na zasedanju Evroazijskog međuvladinog saveta u Minsku rekao da sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom često razgovara o ratu u Ukrajini. „Naši pristupi se pažljivije razmatraju,… »
Lukašenko: Nikada nećemo dozvoliti da se Rusima puca u leđa, uvek ćemo biti uz bratski narod
Sputnik pre 4 sati
Beloruski lider je objasnio da ima svoju jedinstvenu perspektivu o ukrajinskom sukobu. „Otvoreno sam rekao predsedniku Putinu: imam svoje razumevanje određenih aspekata sukoba u Ukrajini, ali ćemo uvek ostati privrženi našem zajedničkom kursu. Ako vi, rusko rukovodstvo, donesete odluku, mi ćemo uvek biti uz vas, uprkos našim različitim razumevanjima šta se tamo dešava“, napomenuo je Lukašenko. Belorusija je uvek pratila jedan pravac, održavajući svoju… »
"Otvoreno sam rekao Putinu", Lukašenko: Nikada nećemo dozvoliti da se Rusima puca u leđa
Večernje novosti pre 4 sati
Foto: Shamil Zhumatov/Pool Photo via AP - Nekoliko reči, da biste razumeli moj stav o ratu u Ukrajini. (Ruski predsednik) Vladimir Vladimirovič (Putin) i ja često razgovaramo o ovom pitanju. Naši pristupi se pažljivije razmatraju, jer i on i ja znamo šta se dešava duž linije kontakta. Na kraju krajeva, mi smo 'koagresori'. Delimo isto pitanje. Ponekad u šali razgovaramo o tome ko je veći 'agresor' – on ili ja - istakao je Lukašenko. Beloruski lider je objasnio da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilno i toplo vreme uz velike temperaturne razlike
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih
Cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin do sledećeg petka po nepromenjenim cenama
Serbian News Media pre 50 minutajoš 52 povezane