Povezane vesti

Zagrepčanin prokockao pola miliona evra za lečenje bolesne supruge, u sudnici se slomio: "Moj život se raspao"

Zagrepčanin prokockao pola miliona evra za lečenje bolesne supruge, u sudnici se slomio: "Moj život se raspao"

Telegraf pre 15 sati
Njegova detaljna odbrana, međutim, nije previše impresionirala sutkinju, pa ga je nepravosnažno osudila zbog prevare i pranja novca na tri i po godine zatvora. Takođe mu je naložila i plaćanje 579.720,19 evra u Državni budžet, a reč je o iznosu koji je "proćerdao" na porok. U kaznu, ako postane pravosnažna, biće mu uračunato sedam meseci koje je proveo u istražnom zatvoru kada je afera izbila, a sudske troškove ne mora da plati, piše Jutarnji list. Reč je o slučaju… »
Prokockao donacije uplaćene za lečenje bolesne supruge: Osuđen Zagrepčanin, kladionicama ostavio 600.000 evra: "Dovoljna mi je…

Prokockao donacije uplaćene za lečenje bolesne supruge: Osuđen Zagrepčanin, kladionicama ostavio 600.000 evra: "Dovoljna mi je…

Kurir pre 14 sati
Sud je utvrdio da je prokockao novac prikupljen u humanitarnoj akciji za lečenje svoje supruge Ane-Mari. Pored zatvorske kazne, naloženo mu je da u državni budžet uplati 579.720,19 evra, koliko je potrošio na kockanje. Sedam meseci provedenih u pritvoru biće mu uračunato u kaznu, a oslobođen je plaćanja sudskih troškova, piše Jutarnji list. Slučaj se tiče humanitarne kampanje "Hrabra žena želi da živi", koju je Ljutić pokrenuo za svoju teško bolesnu suprugu.… »

Vesti dana »