Povezane vesti

"Ovde sam završila zbog skandala": Amazonka se oglasila sa psihijatrije nakon diskavalifikacije iz Elite

"Ovde sam završila zbog skandala": Amazonka se oglasila sa psihijatrije nakon diskavalifikacije iz Elite

Telegraf pre 15 sati
Naime, ona je još na početku rijalitija odmah diskvalifikovana zbog nasilja. Ona se nakon izlaska iz rijalitija oglašavala, a sada je šokirala sve novim video snimkom i to sa psihijatrije, gde je navodno bila smeštena. AMazonka se snimala u bolnici, gde je na zidu iza ispisano "psihijatrija", a otkrila da je nekoliko dana bila hospitalizovana. - Ljudi, evo sad me pustili sa psihijatrije - pričala je ona dok se smejala. Kako je dalje navela, po nju je navodno došla… »
"Puštena sam sa psihijatrije, baba došla da potpiše za mene" Bivša rijaliti učesnica posle diskvalifikacije iz Elite 10…

"Puštena sam sa psihijatrije, baba došla da potpiše za mene" Bivša rijaliti učesnica posle diskvalifikacije iz Elite 10…

Kurir pre 12 sati
Nakon diskvalifikacije iz rijalitija zbog fizičkog sukoba sa Nevenom Vukojević, oglasila se iz bolnice i otkrila da je nekoliko dana provela na hospitalizaciji, dok se iza nje na snimku mogao videti natpis „psihijatrija“. Snimajući se u bolnici, bivša rijaliti učesnica je opisala kako je došlo do njenog izlaska: - Ljudi, evo sad me pustili sa psihijatrije. Javljam vam se sa psihijatrije, baba je došla da potpiše za mene. Ovde sam završila zbog rijalitija, i evo… »
Bivša rijaliti učesnica nakon diskvalifikacije se javila sa psihijatrije: Šokirala sve objavom na mrežama

Bivša rijaliti učesnica nakon diskvalifikacije se javila sa psihijatrije: Šokirala sve objavom na mrežama

Mondo pre 13 sati
Amazonka se oglasila novim video-snimkom direktno iz bolničke ustanove, gde se na zidu iza nje jasno video natpis "psihijatrija", i otkrila da je provela nekoliko dana na hospitalizaciji. Snimajući se u bolnici, bivša rijaliti učesnica je opisala kako je došlo do njenog izlaska: "Ljudi, evo sad me pustili sa psihijatrije. Javljam vam se sa psihijatrije, baba je došla da potpiše za mene. Ovde sam završila zbog rijalitija, i evo ljudi izašla sam sa psihijatrije zbog… »
"Izašla sam sa psihijatrije zbog skandala" Bivša rijaliti učesnica nakon diskvalifikacije šokirala objavom, pa spomenula ljutu…

"Izašla sam sa psihijatrije zbog skandala" Bivša rijaliti učesnica nakon diskvalifikacije šokirala objavom, pa spomenula ljutu…

Blic pre 13 sati
Nakon diskvalifikacije, Amazonka je nekoliko dana provela na psihijatriji, o čemu se javno oglasila video-snimkom iz bolnice. Bivša učesnica rijalitija „Elita 10“, Dajana Jamini, poznatija kao Amazonka, ponovo je skrenula pažnju javnosti nakon što je na samom početku takmičenja diskvalifikovana usled fizičkog sukoba sa Nevenom Vukojević. Amazonka se oglasila novim video-snimkom direktno iz bolničke ustanove, gde se na zidu iza nje jasno video natpis „psihijatrija“,… »

Vesti dana »