Povezane vesti
Cela Srbija bruji o devojci iz Trstenika: Tijana je jednim snimkom zapalila mreže - evo i zašto
Telegraf pre 14 sati
Nakon što je odsvirala taktove ove čuvene pesme i to okačila na svoj Instagram profil, oduševila je mase. Međutim, iza ove talentovane devojke je još mnogo na maestralan način odsviranih pesama, ali i mnogo godina muzičkog obrazovanja. Završila je Filološko-umetnički fakultet, odsek za muzičku umetnost, pa zato njeno sviranje flaute i zvuči tako savršeno. - Iako sam u prvoj godini upisala klavir, kada sam čula zvuke flaute odmah sam se zaljubila i poželela da je… »
Ona svira flautu i oduševljava Srbiju: Tijana iz Trstenika jedna od retkih devojaka koja svira baš ovaj instrument (FOTO)
RINA pre 14 sati
Nakon što je odsvirala taktove ove čuvene pesme i to okačila na svoj instagram profil, oduševila je mase. Međutim, iza ove talentovane devojke je još mnogo na maestralan način odsviranih pesama, ali i mnogo godina muzičkog obrazovanja. Završila je Filološko - umetnički fakultet, odsek za muzičku umetnost, pa zato njeno sviranje flaute i zvuči tako savršeno. - Iako sam u prvoj godini upisala klavir, kada sam čula zvuke flaute odmah sam se zaljubila i poželela da je… »
Vesti dana »
Pajola o tajni Partizanovog uspeha: "Od prvog dana se time bavimo na treningu"
Mondo pre 2 satajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za subotu 3. oktobar 2026: Danas pretežno sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 3 povezane
VIDEO Edin Džeko rekao zbogom reprezentaciji: Poslednje zbogom uz počasni špalir
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Liga nacija: Italija odolela na gostovanju Francuskoj, Belgija sigurna protiv Turske
Danas pre 5 satijoš 1 povezana