Povezane vesti
Cela Srbija bruji o devojci iz Trstenika: Tijana je jednim snimkom zapalila mreže - evo i zašto
Telegraf pre 1 dan
Nakon što je odsvirala taktove ove čuvene pesme i to okačila na svoj Instagram profil, oduševila je mase. Međutim, iza ove talentovane devojke je još mnogo na maestralan način odsviranih pesama, ali i mnogo godina muzičkog obrazovanja. Završila je Filološko-umetnički fakultet, odsek za muzičku umetnost, pa zato njeno sviranje flaute i zvuči tako savršeno. - Iako sam u prvoj godini upisala klavir, kada sam čula zvuke flaute odmah sam se zaljubila i poželela da je… »
Ona svira flautu i oduševljava Srbiju: Tijana iz Trstenika jedna od retkih devojaka koja svira baš ovaj instrument (FOTO)
RINA pre 1 dan
Nakon što je odsvirala taktove ove čuvene pesme i to okačila na svoj instagram profil, oduševila je mase. Međutim, iza ove talentovane devojke je još mnogo na maestralan način odsviranih pesama, ali i mnogo godina muzičkog obrazovanja. Završila je Filološko - umetnički fakultet, odsek za muzičku umetnost, pa zato njeno sviranje flaute i zvuči tako savršeno. - Iako sam u prvoj godini upisala klavir, kada sam čula zvuke flaute odmah sam se zaljubila i poželela da je… »
Vesti dana »
Leto se ne predaje! Oglasio se RHMZ: Sutra i do 28°S, poznato kada stiže naoblačenje sa kišom
Telegraf pre 51 minutajoš 20 povezanih
Studentska lista poručila vlastima: Nećete uspeti da sprečite dijasporu da vas smeni
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih
(Foto) Opšti izbori u BiH: Vlast bira 3,46 miliona glasača, tehnički problemi na pojedinim biračkim mestima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 38 povezanih
(VIDEO) Uspešno uništena bomba na Paliluli, građani mogu da se vrate u svoje domove
Danas pre 21 minutajoš 50 povezanih