Povezane vesti
"Da ljudi mogu da žive bolje", Vučić najavio velika povećanja za penzionere sledeće godine
Blic pre 1 dan
Povećanja su moguća zahvaljujući najnovijim podacima o privrednom rastu Naglasio je da povećanje penzija omogućava bolji život penzionera i njihove porodice Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" je najavio da bi penzionere u Srbiji sledeće godine mogla da očekuju nova velika povećanja penzija, navodeći da najnoviji podaci o privrednom rastu daju prostor za rast primanja. On je tokom obraćanja građanima u Aleksincu rekao da je stopa… »
Vučić najavio velika povećanja penzija: "Ljudi će moći da žive bolje"
Mondo pre 1 dan
Vučić je tokom obraćanja građanima u Aleksincu naveo da je stopa privrednog rasta u trećem kvartalu procenjena na oko 3,5 odsto. "Onda sam najsigurniji da ćemo sledeće godine imati opet velika povećanja za penzionere, da ljudi mogu da žive bolje, kupe nešto svojim unucima i deci", rekao je Vučić. On je potom ponovio da procena privrednog rasta od oko 3,5 odsto, prema njegovim rečima, daje prostor za nova povećanja plata i penzija. Vučić je i ranije povezivao… »
Vučić: "Rast BDP-a u trećem kvartalu prema fleš prognozi 3,5 odsto"
B92 pre 1 dan
Vučić je, tokom obilaska domaćinstva Radovanović u selu Krušar u opštini Ćuprija, kazao da se nada da će rast biti i 3,6 odsto u trećem kvartalu. "Imam jednu dobru vest. Fleš prognoza je za treći kvartal na oko 3,5, nadam se da može da bude i 3,6 za treći kvartal, tako da ćemo svakako biti na oko 3,5, što je neočekivani rast za ovu godinu", kazao je Vučić. Dodao je da će to omogućiti da naredne godine, kako je rekao, sve bude u najboljem redu kada je reč o… »
Rast BDP-a u trećem kvartalu oko 3,5 odsto: Najavljeno povećanje plata i penzija naredne godine
NIN pre 1 dan
Vučić je, tokom obilaska domaćinstva Radovanović u selu Krušar u opštini Ćuprija, kazao da se nada da će rast biti i 3,6 odsto u trećem kvartalu. "Imam jednu dobru vest. Fleš prognoza je za treći kvartal na oko 3,5, nadam se da može da bude i 3,6 za treći kvartal, tako da ćemo svakako biti na oko 3,5, što je neočekivani rast za ovu godinu", kazao je Vučić. Dodao je da će to omogućiti da naredne godine, kako je rekao, sve bude u najboljem redu kada je reč o… »
Vučić: Fleš prognoza rasta BDP-a u trećem kvartalu oko 3,5 odsto
Euronews pre 1 dan
Vesti dana »
Sa skupova Studentske liste u Vranju i Novom Pazaru poručeno: Studenti pobeđuju
Vreme pre 9 minutajoš 17 povezanih
Bilić posle debakla: Engleska ni Estoniju ne bi pobedila 7:0
Sport klub pre 44 minutajoš 47 povezanih
Paunović podigao glas pred Holandiju: „Čast igrati za reprezentaciju prevazilazi sve ostalo!“
Hot sport pre 44 minutajoš 28 povezanih