Povezane vesti

Bez Monda na Prvenstvu Evrope: Armand Duplantis ne putuje u Valensiju

Bez Monda na Prvenstvu Evrope: Armand Duplantis ne putuje u Valensiju

Kurir pre 1 dan
Šveđanin je potvrdio da će preskočiti kompletnu zimsku sezonu u dvorani kako bi se odmorio i pripremio za narednu sezonu na otvorenom. Zbog iste odluke naredne godine neće biti održano ni njegovo takmičenje "Mondo Classic". "Imao sam fantastičnu sezonu ove godine. Volim skok s motkom i želim da nastavim da izazivam sebe i pomeram granice, ali iza mene je i sezona sa previše zahtevnim takmičarskim rasporedom tokom leta", napisao je Duplantis na svom Instagram… »
Duplantis doneo neočekivanu odluku

Duplantis doneo neočekivanu odluku

B92 pre 22 sata
Njegovu odluku saopštio je Atletski savez Švedske, preneo je Rojters. Duplantis je odlučio da propusti kompletnu sezonu u dvorani kako bi se odmorio i pripremio za narednu sezonu na otvorenom. "Donosim ovu odluku kako bih svom telu pružio vreme za oporavak i pripremu koja mu je potrebna da bih mogao da budem na najvišem nivou kada se vratim takmičenjima", rekao je Duplantis u saopštenju i dodao: "Moj fokus će biti na dobrom treningu i pripremi za sezonu na… »
Duplantis neće braniti evropsku titulu

Duplantis neće braniti evropsku titulu

Sport klub pre 1 dan
Svetski rekorder u skoku motkom, Šveđanin Armand Duplantis (26), objavio je da će preskočiti predstojeću sezonu u dvorani, uključujući i Evropsko prvenstvo 2027. u Valensiji, kako bi se odmorio i pripremio za sezonu na otvorenom. „Doneo sam ovu odluku kako bih svom telu pružio oporavak i pripremu koja mu je potrebna, kako bih mogao dati sve od sebe kada se vratim takmičenju“, rekao je 26-godišnji Šveđanin, rođen u Lafajetu (Lujzijana, SAD). „Moj fokus će biti na… »
Bez jednog od najboljih na prvenstvu Evrope: Armand Duplantis propušta veliko takmičenje

Bez jednog od najboljih na prvenstvu Evrope: Armand Duplantis propušta veliko takmičenje

Večernje novosti pre 1 dan
FOTO: Tanjug/AP/Matthias Schrader Svetski rekorder u skoku s motkom Armand Duplantis neće učestvovati na pomenutom takmičenju, saopštio je Atletski savez Švedske, preneo je ovog petka "Rojters". Duplantis je odlučio da propusti kompletnu sezonu u dvorani kako bi se odmorio i pripremio za narednu sezonu na otvorenom. - Donosim ovu odluku kako bih svom telu pružio vreme za oporavak i pripremu koja mu je potrebna da bih mogao da budem na najvišem nivou kada se vratim… »
Duplantis se povukao, najveći atletičar ovog doba doneo odluku pred početak godine

Duplantis se povukao, najveći atletičar ovog doba doneo odluku pred početak godine

Telegraf pre 1 dan
Zbog te odluke, aktuelni svetski i olimpijski šampion neće učestvovati ni na Evropskom prvenstvu u dvorani u Valensiji, što će mu biti treći uzastopni izostanak sa tog takmičenja. Poslednji put je na Evropskom prvenstvu u dvorani nastupio 2021. godine. - Donosim ovu odluku kako bih svom telu pružio vreme za oporavak i pripremu koja mu je potrebna da bih mogao da budem na najvišem nivou kada se vratim takmičenjima. Moj fokus će biti na dobrom treningu i pripremi za… »
Armand Duplantis propušta EP u dvorani naredne godine

Armand Duplantis propušta EP u dvorani naredne godine

Politika pre 1 dan
Svetski rekorder u skoku s motkom Armand Duplantis neće učestvovati na Evropskom prvenstvu u dvorani, koje će biti održano u Valensiji u martu 2027. godine, saopštio je Atletski savez Švedske, preneo je danas Rojters. Duplantis je odlučio da propusti kompletnu sezonu u dvorani kako bi se odmorio i pripremio za narednu sezonu na otvorenom. „Donosim ovu odluku kako bih svom telu pružio vreme za oporavak i pripremu koja mu je potrebna da bih mogao da budem na najvišem… »
Duplantis propušta Evropsko prvenstvo u dvorani 2027. godine

Duplantis propušta Evropsko prvenstvo u dvorani 2027. godine

RTS pre 1 dan
Duplantis je odlučio da propusti kompletnu sezonu u dvorani kako bi se odmorio i pripremio za narednu sezonu na otvorenom. "Donosim ovu odluku kako bih svom telu pružio vreme za oporavak i pripremu koja mu je potrebna da bih mogao da budem na najvišem nivou kada se vratim takmičenjima", rekao je Duplantis u saopštenju. "Moj fokus će biti na dobrom treningu i pripremi za sezonu na otvorenom 2027. godine, koja traje od početka maja do Svetskog prvenstva sredinom… »
Najbolji ikada propušta Evropsko prvenstvo: Mondo saopštio odluku koju navijači nisu želeli da čuju

Najbolji ikada propušta Evropsko prvenstvo: Mondo saopštio odluku koju navijači nisu želeli da čuju

Nova pre 1 dan
Šveđanin je ovog petka potvrdio da će preskočiti kompletnu zimsku sezonu u dvorani kako bi se odmorio i pripremio za narednu sezonu na otvorenom. Zbog iste odluke naredne godine neće biti održano ni njegovo takmičenje "Mondo Classic". "Imao sam fantastičnu sezonu ove godine. Volim skok s motkom i želim da nastavim da izazivam sebe i pomeram granice, ali iza mene je i sezona sa previše zahtevnim takmičarskim rasporedom tokom leta", napisao je Mondo Duplantis na svom… »

Vesti dana »