Povezane vesti

Aca Kos završio na infuziji: Oglasio se na Instagramu i otkrio šta se desilo VIDEO

Aca Kos završio na infuziji: Oglasio se na Instagramu i otkrio šta se desilo VIDEO

Nova pre 1 dan
Bliski prijatelj Čede Jovanovića podelio je fotografiju na kojoj se vidi kako odmara u svom domu, dok prima infuziju. Njegovi pratioci su se zabrinuli i postavili mu brojna pitanja o tome šta se desilo. A post shared by Aleksandar Kos (@coa_kos) "Moje bolje sutra počinje danas. Bez izgovora, bez osvrtanja i bez odustajanja. Korak po korak, dan po dan — biram sebe, svoju sreću i svoj mir. Jer ono što želim od života, počinjem da stvaram DANAS", napisao je on u… »
Čedin prijatelj priključen na infuziju: Aca Kos se oglasio iz luskuznog stana

Čedin prijatelj priključen na infuziju: Aca Kos se oglasio iz luskuznog stana

Telegraf pre 1 dan
Aca je ležao na fotelji dok mu je bila prikačena infuzija. Nije otkrivao šta mu se dešava, ali, koliko se može zaključiti - Aca se nalazi u stanu. Aca Kos oglasio se za Telegraf nakon što se pojavila nova slika Čede Jovanovića sa zavijenim kolenom, te otkrio kako se političar oseća. Naime, pre nekoliko dana, rano ujutru Čeda je na svom profilu objavio sliku na kojoj se vidi da mu je koleno zavijeno, a saznalo se i da trpi velike bolove. Aca, čovek koji se ne odvaja… »
Aca Kos završio na infuziji: Prijatelj Čede Jovanovića zabrinuo objavom, otkrio i šta je istina o njegovoj povredi

Aca Kos završio na infuziji: Prijatelj Čede Jovanovića zabrinuo objavom, otkrio i šta je istina o njegovoj povredi

Mondo pre 1 dan
Pratioci su ga zasuli pitanjima o njegovom zdravstvenom stanju i željama za brz oporavak, nakon čega je rešio da se oglasi. "Hvala svima na poklonjenoj pažnji i brizi. Želim samo da znate da sam bolje nego ikad. Pratim Čedomirov oporavak i danas sam uz njega i na njegovo Insistiranje bustovao svoju energiju, vitalnost, imunitet… Sada i on i ja hodamo ne zastajkujemo i potrudićemo se da što pre podelimo svima koji žele u longivity centru koji sa prijateljima… »
Prvo oglašavanje Ace Kosa nakon što je završio na infuziji! Otkrio kako se oseća: "Želim da znate..."

Prvo oglašavanje Ace Kosa nakon što je završio na infuziji! Otkrio kako se oseća: "Želim da znate..."

Telegraf pre 1 dan
Aca je ležao na fotelji dok mu je bila prikačena infuzija. Sada se on oglasio tim povodom otkrivši da je dobro, pošto s ezahvalio svima na brizi. - Hvala svima na poklonjenoj pažnji i brizi. Želim samo da znate da sam bolje nego ikad. Pratim Čedomirov oporavak i danas sam uz njega i na njegovo Insistiranje bustovao svoju energiju, vitalnost, imunitet… Sada i on i ja hodamo ne zastajkujemo i potrudićemo se da što pre podelimo svima koji žele u longivity centru koji… »
Aca kos priključen na infuziju Čedin prijatelj se oglasio na mrežama, sve zabrinuo objavom (foto)

Aca kos priključen na infuziju Čedin prijatelj se oglasio na mrežama, sve zabrinuo objavom (foto)

Blic pre 1 dan
Nije otkriveno tačno zbog čega je Aca Kos primao infuziju, ali je slika izazvala veliku pažnju javnosti. Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama zabrinula je mnoge pratioce, nakon što je Aca Kos, najbolji prijatelj političara Čede Jovanovića, pokazao da je priključen na infuziju. Na objavljenoj slici vidi se kako Kos leži na fotelji u svom stanu dok mu je prikačena infuzija. Zbog čega se tačno našao u ovom stanju i o kakvom zdravstvenom problemu je reč,… »

Vesti dana »