Povezane vesti
Novinaru N1 Mladenu Savatoviću upućene pretnje fizičkim nasiljem
Ozon press pre 18 sati
Savatović je čekao na uključenje u program N1 televizije kada mu je prišao muškarac i poručio: „Sreća tvoja da sam sa ženom, sledeći put ću ti razbiti glavu“. Nakon što se kratko udaljio, muškarac se Savatoviću ponovo približio i dodao: „Ja sam za ovu zemlju ratovao, a ti je uništavaš. Pazi se“. Potom se uputio u pravcu Pionirskog parka. ANEM i NUNS su prijavili pretnju Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zahtevajući hitnu reakciju. Tužiocu su takođe dostavljene… »
ANEM i NUNS: Pretnje novinaru N1 Mladenu Savatoviću
Pravo u centar pre 17 sati
ANEM i NUNS navode da su slučaj prijavili Prvom osnovnom javnom tužilaštvu i zatražili hitnu reakciju. Tužilaštvu su, kako se dodaje, dostavljene i fotografije muškarca koje je napravio kamerman televizije N1. U prijavi se navodi da način na koji je muškarac prišao novinaru, kao i sadržaj izgovorenih poruka, prema oceni udruženja predstavljaju ozbiljno zastrašivanje i zahtevaju hitno postupanje nadležnih institucija. ANEM i NUNS posebno ukazuju da se muškarac nakon… »
SRCE osudilo pretnje novinaru N1 Mladenu Savatoviću u Beogradu
Beta pre 18 sati
Stranka Srbija centar (SRCE), kao deo liste Evropska Srbija, osudila je pretnje fizičkim nasiljem upućene reporteru televizije N1 Mladenu Savatoviću dok je obavljao profesionalni zadatak ispred skupštine grada Beograda. Prema njihovim rečima, upućena pretnja je "direktna posledica višegodišnjeg targetiranja nezavisnih medija i crtanja meta na čelu svima koji profesionalno obavljaju svoj posao". "Radikalizovano i zatrovano društveno blato,… »
SRCE osudilo pretnje novinaru N1 Mladenu Savatoviću u Beogradu
Radio sto plus pre 18 sati
Prema njihovim rečima, upućena pretnja je “direktna posledica višegodišnjeg targetiranja nezavisnih medija i crtanja meta na čelu svima koji profesionalno obavljaju svoj posao”. “Radikalizovano i zatrovano društveno blato, stvoreno da služi jednoj partiji odavno se izlilo i na ulice, jer kada se nasilje institucionalizuje sa samog vrha lokalne vlasti, kao što je fizički obračun gradonačelnika Šapića sa odbornicom skupštine grada, ulični jurišnici to shvataju kao… »
"Sledeći put ću ti razbiti glavu, pazi se": Pretnje novinaru N1 na ulici
N1 Info pre 21 sat
Reporter N1 izveštavao je danas o slučaju incidenta gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića i odbornice Kreni-promeni Tanje Micić, koja je rekla da joj je Šapić polomio nos. Čekajući uključenje u emisiju Studio live, jedan muškarac mu je prišao i zapretio. "Sreća tvoja da sam sa ženom, sledeći put ću ti razbiti glavu", rekao je našem novinaru. Da li neko prepoznaje ovog "gospodina"? Ili njegovu partnerku? Dok sam čekao uključenje kod Gradske uprave, prišao mi je… »
Vesti dana »
Baneri i beli šatori: Pripreme u Beogradskoj areni pred miting liste Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih
Nema poveđenih prilikom oštećenja aviona Er Srbije na aerodromu Pariz Šarl de Gol
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih
Izborna tišina u BiH, u nedelju glasanje: Građani biraju članove Predsedništva, poslanike i rukovodstvo Republike Srpske
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 9 povezanih