Povezane vesti
Vučić najavio velika ulaganja u bolnice: Obezbedićemo 1,38 milijardi evra za 69 bolnica širom Srbije
Telegraf pre 20 sati
Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić rekao je danas u Aleksincu, da će u narednom periodu biti obezbeđeno 1,38 milijardi evra za 69 bolnica širom Srbije, kao i da ukoliko budemo imali rast BDP-a i u narednom kvartalu, i sledeće godine biti povećane penzije i obezbeđene dodatne jednokratne pomoći. "Pre svega, hoću vama, kao i svim drugim građanima Srbije, da se izvinim zbog svih mojih grešaka u prethodnih 15 godina. Radio sam, grešio sam, kao i svi… »
Vučić: Obezbedićemo 1,38 milijardi evra za 69 bolnica širom Srbije
Euronews pre 19 sati
Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić rekao je danas u Aleksincu, da će u narednom periodu biti obezbeđeno 1,38 milijardi evra za 69 bolnica širom Srbije, kao i da ukoliko budemo imali rast BDP-a i u narednom kvartalu, i sledeće godine biti povećane penzije i obezbeđene dodatne jednokratne pomoći. "Pre svega, hoću vama, kao i svim drugim građanima Srbije, da se izvinim zbog svih mojih grešaka u prethodnih 15 godina. Radio sam, grešio sam, kao i svi… »
Vesti dana »
Izmene na 14 linija javnog prevoza zbog uklanjanja avio-bombe u Poenkareovoj
RTS pre 46 minutajoš 16 povezanih
Avion Er Srbije oštećen na aerodromu u Parizu, nema povređenih
IndeksOnline pre 1 satjoš 7 povezanih
Izborni presek: Miting SNS-a u Beogradu, Studentska lista u Novom Pazaru
BBC News pre 1 satjoš 15 povezanih