Povezane vesti

"Moj otac nije umro prirodnom smrću!" Lepa Brena samo jednom otkrila istinu o porodičnoj tragediji: Udario ga je...

"Moj otac nije umro prirodnom smrću!" Lepa Brena samo jednom otkrila istinu o porodičnoj tragediji: Udario ga je...

Kurir pre 1 dan
Njen otac Abid Jahić bio joj je jedan od najvećih oslonaca i bezrezervna podrška tokom najvažnijih trenutaka, kako privatno, tako i na početku njene muzičke karijere. Njegov odlazak 2010. godine ostavio je ogromnu prazninu u Breninom životu, a uspomenu na njega pevačica brižljivo čuva i danas. Koliko joj je otac značio pokazala je i jednom objavom na društvenim mrežama, kada je podelila njihovu zajedničku fotografiju iz mladosti. Brena nikada nije krila da je… »
MOJ OTAC JE POGINUO! Lepa Brena prvi put progovorila o jezivim detaljima!

MOJ OTAC JE POGINUO! Lepa Brena prvi put progovorila o jezivim detaljima!

Svet & Skandal pre 22 sata
Njen otac Abid Jahić bio joj je jedan od najvećih oslonaca i bezrezervna podrška tokom najvažnijih trenutaka, kako u privatnom životu, tako i na samom početku muzičke karijere. Njegov odlazak 2010. godine ostavio je ogromnu prazninu, a uspomenu na njega pevačica i danas brižljivo čuva. Koliko joj je otac značio, Lepa Brena je pokazala i objavom zajedničke fotografije iz mladosti na društvenim mrežama, ističući da je upravo od njega dobijala snagu, podršku i veru… »
"Moj otac nije umro prirodnom smrću": Lepa Brena doživela tragediju na rođendan, prisetila bolnog gubitka

"Moj otac nije umro prirodnom smrću": Lepa Brena doživela tragediju na rođendan, prisetila bolnog gubitka

Mondo pre 23 sata
Njen otac je preminuo u bolnici u Tuzli usled teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, nakon čega je sahranjen na groblju u Brčkom. Prisećajući se tog teškog perioda, pevačica je otkrila: "On nije umro prirodnom smrću. Udario ga je autobus i umro je od posledica zadobijenih povreda." Samo četiri godine nakon ove tragedije, Brena je doživela još jedan težak udarac kada je ostala i bez majke. Mnogo godina od očeve smrti, pevačica je progovorila o njegovoj… »
"Moj otac nije umro prirodnom smrću" Lepa Brena o porodičnoj tragediji, a ovako je govorila o problemima: "Život mi nije…

"Moj otac nije umro prirodnom smrću" Lepa Brena o porodičnoj tragediji, a ovako je govorila o problemima: "Život mi nije…

Blic pre 1 dan
Brena naglašava važnost porodične podrške i čuvanja intime, te da život, iako nije bajka, treba da se živi složno i uz međusobnu pomoć. Gubitak oca Abida Jahića 2010. godine bio je ogromna tragedija za Lepu Brenu, koja je o ovom bolnom događaju progovorila samo jednom. Njen otac je preminuo u bolnici u Tuzli usled teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, nakon čega je sahranjen na groblju u Brčkom. Prisećajući se tog teškog perioda, pevačica je otkrila:… »
„Nikada nije prebolela“ Lepa Brena je samo jednom progovorila o porodičnoj tragediji: „Moj otac nije umro prirodnom smrću“…

„Nikada nije prebolela“ Lepa Brena je samo jednom progovorila o porodičnoj tragediji: „Moj otac nije umro prirodnom smrću“…

Dnevnik pre 1 dan
Njen otac Abid Jahić bio joj je jedan od najvećih oslonaca i bezrezervna podrška tokom najvažnijih trenutaka, kako privatno, tako i na početku njene muzičke karijere. Njegov odlazak 2010. godine ostavio je ogromnu prazninu u Breninom životu, a uspomenu na njega pevačica brižljivo čuva i danas. Koliko joj je otac značio pokazala je i jednom objavom na društvenim mrežama, kada je podelila njihovu zajedničku fotografiju iz mladosti. Brena nikada nije krila da je… »
"Moj otac nije umro prirodnom smrću": Lepa Brena je samo jednom javno govorila o porodičnoj tragediji

"Moj otac nije umro prirodnom smrću": Lepa Brena je samo jednom javno govorila o porodičnoj tragediji

Nova pre 1 dan
Naime, njen otac Abid Jahić tragično je nastradao 2010. godine, a njegova smrt je bila veliki udarac za pevačicu. Brena je samo jednom govorila o tragediji koja je zadesila njenu porodicu. "On nije umro prirodnom smrću. Udario ga je autobus i umro je od posledica zadobijenih povreda", rekla je onna jednom prilikom, piše "Kurir". Brena je nakon četiri godine ostala i bez majke. Podsećamo, njen otac je preminuo u bolnnici u Tuzli usled posledica saobraćajne nesreće,… »

Vesti dana »