Povezane vesti
Sloba i Luna oči u oči, a Marko pored nje! Ivana Boom otkrila detalje susreta bivših: "Nisu mi zamerili"
Kurir pre 1 dan
Dotakla se letnje sezone, ali i istakla da je ovo period kada voli najviše da uživa u domu, te je zato i manje prisutna na gradskim događajima. - Kad je ovaj prelazni period volim da ne izlazim iz stana, već samo da ležim u kući i uživam, ali ne može to dugo da traje kod mene pošto ja nemam živaca da to traje duže od par dana. Soliram i samujem već duže vreme i sama sam, ali društvene mreže su uvek tu, jer ipak su one deo našeg posla i moraš biti aktivan - započela… »
PEVAČICA PROGOVORILA O SUSRETU SLOBE I LUNE! Šta se tačno desilo u noćnom klubu!
Svet & Skandal pre 1 dan
Naime, na promociji su se u isto vreme pojavili Luna Đogani sa suprugom Markom Miljkovićem i Sloba Radanović, koji je stigao pravo sa puta. Iako su mnogi očekivali neprijatnu situaciju, Ivana ističe da je sve proteklo u najboljem redu i da su je kolege maksimalno ispoštovale. – Uvek se traži nešto i jure se aktuelne teme, a ja sam tada davala izjave i čekala kolege, pa sam tek kasnije videla šta se dogodilo. Nije mi to bila namera, ali mi nisu zamerili. Luna je… »
(Video) "Nije mi bila namera" Ivana Bum o zamerkama što je spojila Lunu i Slobu, pa se dotakla pevačeve žene Jelene i kuće…
Blic pre 1 dan
Ivana je pred našim kamerama progovorila o aktuelnim dešavanjima, dotakla se i letnje sezone, ali i istakla da je ovo period kada voli najviše da uživa u domu, te je zato i manje prisutna na gradskim događajima. - Kad je ovaj prelazni period volim da ne izlazim iz stana, već samo da ležim u kući i uživam, ali ne može to dugo da traje kod mene pošto ja nemam živaca da to traje duže od par dana. Soliram i samujem već duže vreme i sama sam, ali društvene mreže su uvek… »
Vesti dana »
Slaven Bilić o istorijskom debaklu Hrvatske: "Ovo da ne zaboravimo, već ceo život da zapamtimo"
Mondo pre 39 minutajoš 47 povezanih
Paunović podigao glas pred Holandiju: „Čast igrati za reprezentaciju prevazilazi sve ostalo!“
Hot sport pre 44 minutajoš 28 povezanih