Povezane vesti

Smetaju im pesme o draži Tražili da Miroslavu Iliću zabrane ulazak u Hrvatsku, sad i koncert u Osijeku, a evo kako im je…

Smetaju im pesme o draži Tražili da Miroslavu Iliću zabrane ulazak u Hrvatsku, sad i koncert u Osijeku, a evo kako im je…

Kurir pre 2 dana
Hrvatski časnički zbor Osječko-baranjske županije zatražio je od Grada Osijeka da se izjasni o njegovom nastupu i da pozove organizatora da koncert otkaže. Koncert bi trebalo da bude održan istog dana kada počinje manifestacija HeadOnEast 2026, a iz pomenutog udruženja navode da smatraju da takav događaj nije primeren za vreme manifestacije kojom se promovišu kultura i tradicija Slavonije i Baranje. Kao jedan od razloga zbog kojih traže da se nastup ne održi navode… »
Miroslav Ilić se oglasio nakon zahteva Hrvata za zabranu koncerta: "Ja se ne uzbuđujem"

Miroslav Ilić se oglasio nakon zahteva Hrvata za zabranu koncerta: "Ja se ne uzbuđujem"

B92 pre 1 dan
Hrvatski časnički zbor Osječko-baranjske županije zatražio je od Grada Osijeka i organizatora da otkažu nastup, između ostalog zbog Ilićevog ranijeg izvođenja pesme "Morem plovi jedna mala barka", navodeći da bi izvođenje takvih pesama moglo da izazove dodatne podele. Miroslav Ilić kaže da nije bio upoznat sa zahtevom i da se ne opterećuje takvim situacijama. "Iskreno da vam kažem, ja nemam te mreže, mene to ne zanima, ali tih zabrana imate i kod nas. Prave frku, a… »

Vesti dana »