Povezane vesti
(Video) "Maji i Staniji je Peca trn u oku" Ljuba Pantović o vršnjačkom nasilju unuke, urnisala Karađorđa i Aneli, Anđelu i…
Blic pre 1 dan
Naime, Ljubina ćerka Aleksandra Subotić je na društvenim mrežama podelila da je njena ćerka pretrpela vršnjačko nasilje, a fitnes instruktorka je iznela svoj stav o novonastaloj situaciji. - Ja sam po kratkom postupku okrenula Aleksandru da pitam šta se desilo. Moje viđenje cele situacije je a samo došlo do najobičnije tuče između dva deteta. Roditelji kao odrasle i odgovorne osobe treba da reše problem i da nauče svoju decu nečemu iz cele te priče. Aleksandra mi… »
"Gurnuo me je niz stepenice dok sam držala dete" Iskrena ispovest Ljube Pantović, otkrila šok detalje: Karađorđe me uhodi...…
Kurir pre 1 dan
Naime, Ljubina ćerka Aleksandra Subotić je na društvenim mrežama podelila da je njena naslednica Magdalena pretrpela vršnjačko nasilje, a fitnes instruktorka je iznela svoj stav o novonastaloj situaciji. - Ja sam po kratkom postupku okrenula Aleksandru da pitam šta se desilo. Moje viđenje cele situacije je a samo došlo do najobičnije tuče između dva deteta. Roditelji kao odrasle i odgovorne osobe treba da reše problem i da nauče svoju decu nečemu iz cele te priče.… »
Vesti dana »
Održan predizborni skup studenata u Novom Pazaru: "Ne želimo da živimo u zemlji u kojoj biti lojalista znači biti lojalan vlasti"
N1 Info pre 29 minutajoš 17 povezanih
Slaven Bilić o istorijskom debaklu Hrvatske: "Ovo da ne zaboravimo, već ceo život da zapamtimo"
Mondo pre 38 minutajoš 47 povezanih
Paunović podigao glas pred Holandiju: „Čast igrati za reprezentaciju prevazilazi sve ostalo!“
Hot sport pre 44 minutajoš 28 povezanih
Zverev pričao o šansama protiv Đokovića, posebno pomenuo jednu stvar
Nova pre 5 satijoš 40 povezanih