Povezane vesti

"Sloba je voleo i Kiju i Lunu" Milan Milošević otkrio veliku estradnu tajnu, pa uništio Stojinog sina: Mi se čujemo svaki dan…

"Sloba je voleo i Kiju i Lunu" Milan Milošević otkrio veliku estradnu tajnu, pa uništio Stojinog sina: Mi se čujemo svaki dan…

Kurir pre 9 sati
Voditelj Milan Milošević je kao i uvek u svom šaljivom maniru, istakao da se druži samo sa investitorima. - Samo se s investitorima družim, to sam rešio zadnjih godina. Oni su mi najjači, daju mi na rate stanove. Investiram samo u stanove, dam koliko imam i koliko nemam. Imam ja više nekretnina, najbolje da radim na Pinku, a da imam samo jednu. Jedna nekretnina zbog poreza, prijavio sam je - rekao je on, pa ispričao jednu od estradnih priča koje kolaju u javnosti:… »
(Video) "Sloba je voleo i Kiju i Lunu" Milan Milošević otkrio veliku estradnu tajnu, urnisao Cara i Anđelu pa šokirao: "Kupio…

(Video) "Sloba je voleo i Kiju i Lunu" Milan Milošević otkrio veliku estradnu tajnu, urnisao Cara i Anđelu pa šokirao: "Kupio…

Blic pre 10 sati
Voditlelj Milan Milošević tvrdi da nije u kontaktu s Kijom Kockar i da ga ne zanima njen život. Voditelja “Elite” Milana Miloševića, ekipa “Blica” je srela u provodu, te smo sa njim porazgovarali o svim aktuelnostima, učesnicima rijaliti programa, ali i estradi. Voditelj Milan Milošević je kao i uvek u svom šaljivom maniru, istakao da se druži samo sa investitorima. - Samo se s investitorima družim, to sam rešio zadnjih godina. Oni su mi najjači, daju mi na rate… »

Vesti dana »