Povezane vesti

Ubistvo kod Bačke Palanke: Pretukao muškarca šipkom, povređeni preminuo u bolnici

Ubistvo kod Bačke Palanke: Pretukao muškarca šipkom, povređeni preminuo u bolnici

Newsmax Balkans pre 4 sati
Prema našim saznanjima, muškarca je meštanin pretukao šipkom. Reanimacija žrtve je pokušana, ali bezuspešno, te je muškarac preminuo u bolnici u Novom Sadu usled zadobijenih povreda. Kako saznajemo, sudija je izašao na uviđaj, ali nema potvrde iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu o kvalifikaciji dela. Ubistvo se dogodilo u Gajdobri oko 16 časova.… »
Detalji jezivog zločina u Gajdobri: Otac usmrtio svekra svoje ćerke, tragediji prethodile teške optužbe

Detalji jezivog zločina u Gajdobri: Otac usmrtio svekra svoje ćerke, tragediji prethodile teške optužbe

Telegraf pre 4 sati
A. (70), saznaje Telegraf. Zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo, policija je na licu mesta uhapsila M. J. (64) iz Silbaša. Prema prvim, nezvaničnim informacijama iz istrage, tragediji je prethodio ozbiljan porodični sukob. M. J. je došao u kuću u kojoj živi njegova 35-godišnja ćerka, a nakon verbalne rasprave, kako se sumnja, metalnom šipkom je više puta udario M. A. u predelu glave. Teško povređeni muškarac hitno je prevezen u Klinički centar… »
Ubistvo kod Bačke Palanke Prišao poznaniku i prebio ga šipkom, pa sam pozvao policiju: Žrtva preminula u bolnici

Ubistvo kod Bačke Palanke Prišao poznaniku i prebio ga šipkom, pa sam pozvao policiju: Žrtva preminula u bolnici

Blic pre 1 dan
Nakon napada, napadač je navodno sam pozvao policiju. Jedan muškarac preminuo je u bolnici nakon što ga je poznanik udario šipkom u mestu Gajdobra kod Bačke Palanke, nezvanično saznaje Blic. Prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio kada je muškarac iz Siblaša došao kod poznanika u Gajdobru. - Nakon što je udario muškaraca šipkom, navodno je sam pozvao policiju. Teško povređeni muškarac je hitno prevezen u Urgentni centar. Lekari su pokušali da ga… »
Otkriven monstruozan motiv ubistva kod Bačke Palanke? Otac pretukao svekra, pa se prijavio policiji

Otkriven monstruozan motiv ubistva kod Bačke Palanke? Otac pretukao svekra, pa se prijavio policiji

Mondo pre 4 sati
Policija je na licu mesta uhapsila M.J. (64) iz Silbaša zbog sumnje da je počinio zločin. Prema prvim informacijama pomenutog portala, ubistvu je prethodila porodična svađa. Osumnjičeni je došao u kuću u kojoj živi njegova ćerka (35) i nakon teške svađe, M.J. je metalnom šipkom pretukao M.A. Teško povređeni muškarac je hitno prevezen u Klinički centar Vojvodine, na Odeljenje reanimacije. Uprkos naporima lekara, on je podlegao povredama u 17.47 časova. Prema… »
Ubio svekra svoje ćerke jer ju je silovao?! Jezivi detalji porodičnog zločina kod Bačke Palanke: Ušao mu u kuću i tukao ga…

Ubio svekra svoje ćerke jer ju je silovao?! Jezivi detalji porodičnog zločina kod Bačke Palanke: Ušao mu u kuću i tukao ga…

Blic pre 4 sati
A. silovao, a taj navod još mora biti zvanično potvrđen U porodičnoj kući u Gajdobri kod Bačke Palanke danas popodne dogodio se zločin u kom je život izgubio M. A. (70). Zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo, policija je na licu mesta uhapsila M. J. (64) iz Silbaša. Prema prvim, nezvaničnim informacijama iz istrage, zločinu je prethodio ozbiljan porodični sukob. M. J. je došao u kuću u kojoj živi njegova 35-godišnja ćerka, a nakon verbalne rasprave,… »
Brutalno ubistvo kod Bačke Palanke: Unakazio muškarca metalnom šipkom, pa pozvao policiju

Brutalno ubistvo kod Bačke Palanke: Unakazio muškarca metalnom šipkom, pa pozvao policiju

Mondo pre 5 sati
Ubistvo se dogodilo danas oko 16 časova u Ulici Blagoja Parovića. Sumnja se, prema prvim informacijama pomenutog portala, da je osumnjičeni muškarac za zločin došao iz Silbaša. On je, kako se sumnja, zadao više udaraca metalnom šipkom žrtvi. Nakon zločina, osumnjičeni je navodno pozvao policiju nakon zločina i ispričao je šta se dogodilo. Teško povređeni muškarac je prevezen hitno u Urgentni centar, ali je podlegao povredama. Uhapšen je osumnjičeni iz Silbaša kojem… »
Tragedija kod Bačke Palanke! Poznaniku upao u kuću, izudarao ga šipkom, pa sam pozvao policiju: Povređeni umro u bolnici…

Tragedija kod Bačke Palanke! Poznaniku upao u kuću, izudarao ga šipkom, pa sam pozvao policiju: Povređeni umro u bolnici…

Kurir pre 5 sati
Prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio kada je muškarac iz Siblaša došao kod poznanika u Gajdobru. - Nakon što je udario muškaraca šipkom, navodno je sam pozvao policiju. Teško povređeni muškarac je hitno prevezen u Urgentni centar. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali bez uspeha - rekao je izvor. Osumnjičenom za napad je određeno zadržavanje, a uviđaj su obavili policija i nadležni tužilac. Kurir.rs/Blic… »
Ubistvo u Gajdobri: Muškarac došao kod poznanika, pretukao ga metalnom šipkom, on preminuo u Urgentnom

Ubistvo u Gajdobri: Muškarac došao kod poznanika, pretukao ga metalnom šipkom, on preminuo u Urgentnom

Telegraf pre 1 dan
Prema informacijama kojima raspolaže 192_rs, muškarac iz Silbaša došao je kod muškarca u Gajdobri, gde mu je, iz za sada neutvrđenih razloga, zadao više udaraca metalnom šipkom i teško ga povredio. Kako se nezvanično saznaje, muškarac iz Silbaša je nakon incidenta navodno sam pozvao policiju i prijavio šta se dogodilo. Teško povređeni Gajdobranin transportovan je u Urgentni centar, gde su lekari pokušali reanimaciju, ali je, nažalost, uprkos njihovim naporima… »
Krvava tragedija u Gajdobri: Došao kod muškarca i metalnom šipkom mu zadao smrtonosne udarce, istraga je u toku.

Krvava tragedija u Gajdobri: Došao kod muškarca i metalnom šipkom mu zadao smrtonosne udarce, istraga je u toku.

Dnevnik pre 1 dan
Čovek je podlegao povredama, a policija je privela osumnjičenog i određeno mu je zadržavanje. Policija i nadležni tužilac obavili su uviđaj. Motiv ovog zločina nije poznat Kako navodi 192.rs, incident se dogodio oko 16 sati u Ulici Blagoja Parovića, kada je muškarac iz Silbaša došao je kod muškarca u Gajdobri, gde mu je, iz za sada neutvrđenih razloga, zadao više udaraca metalnom šipkom i teško ga povredio. Muškarac je nakon incidenta sam pozvao policiju i prijavio… »
Nakon napada, Gajdobranin u Urgentnom centru izgubio život

Nakon napada, Gajdobranin u Urgentnom centru izgubio život

RTV pre 4 sati
Kako navode muškarac iz Silbaša došao je kod muškarca u Gajdobri, gde mu je, iz za sada neutvrđenih razloga, zadao više udaraca metalnom šipkom i teško ga povredio. 192 prenosi da je muškarac iz Silbaša nakon incidenta navodno sam pozvao policiju i prijavio šta se dogodilo. Teško povređeni Gajdobranin transportovan je u Urgentni centar, gde su lekari pokušali reanimaciju, ali je, nažalost, uprkos njihovim naporima podlegao zadobijenim povredama. Muškarcu iz Silbaša… »

Vesti dana »