Povezane vesti
Mitar Mirić prevaren u Austriji! Pevač otkazao nastup, pa otkrio razlog: "Ovim putem se ja oglašavam..."
Telegraf pre 24 sata
Mirić je putem svog Instagram profila saopštio da do nastupa ipak neće doći, a kako je naveo, razlog su propusti organizatora. - Dragi moji fanovi u Salcburgu i okolini koji ste planirali doći na moj nastup večeras, obaveštavam vas da se nastup neće održati zbog propusta organizatora i nesređene dozvole za održavanje nastupa. Iako iz samog kluba još nisu javno objavili da se nastup neće održati...Ovim putem se ja oglašavam da istog neće biti te se nadam najskorijem… »
Mitar Mirić kipti od besa, otkazao nastup: Hitno se oglasio zbog onoga što su mu učinili u Austriji
Kurir pre 23 sata
Naime, Mirić je trebalo da nastupi u Salcburgu, ali je koncert u poslednjem trenutku otkazan zbog problema sa organizacijom i nedostatka potrebne dozvole za održavanje nastupa. Pevač se tim povodom obratio svojim fanovima putem društvenih mreža, posebno onima iz Salcburga i okoline koji su planirali da dođu na koncert. - Dragi moji fanovi u Salcburgu i okolini koji ste planirali doći na moj nastup večeras, obaveštavam vas da se nastup neće održati zbog propusta… »
(Foto) "Ovim putem se oglašavam, istog neće biti" Mitar Mirić kipti od besa, otkazao nastup: Hitno se oglasio zbog onoga što…
Blic pre 24 sata
Koncert je otkazan zbog organizacijskih propusta i neuredne dokumentacije od strane kluba i organizatora. Pevač narodne muzike Mitar Mirić oglasio se na svom Instagram profilu i saopštio publici da je prevaren, te da se njegov planirani nastup u Austriji neće održati zbog velikog propusta organizatora. Mitar Mirić je trebalo da održi koncert u Salcburgu, ali je pred sam događaj doneta odluka o otkazivanju. Mitar je rešio da se lično obrati fanovima i objasni šta se… »
Vesti dana »
(Foto) Studentska lista održala predizborne skupove u Novom Pazaru i Vranju, obratili se kandidati za poslanike
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 17 povezanih
Sedam u mreži, bol ne beži! Prođe noć, al' trag ostane: Ovako je Engleska razmontirala Hrvatsku na njenom tlu! (video)
Kurir pre 4 minutajoš 47 povezanih