Povezane vesti

Vučić poručio Tončevu: Neću da vas molim, slobodno idite sa njima, čekate izbore pa da vidite

Vučić poručio Tončevu: Neću da vas molim, slobodno idite sa njima, čekate izbore pa da vidite

N1 Info pre 23 sata
Slobodno idite sa njima jer ste vi meni sada, u ovim danima, pokazali da nikakvu ideju i ideologiju nemate, program i plan nemate, trgovci ste... Čekate kraj izbora, da onda vidite", rekao je Aleksandar Vučić, u Vranju, preneli su provladini mediji. Kako je dododao, "malo je bilo što vas držim 12 godina na vlasti i kad ste mi trebali i kad niste, a sad biste da trgujete?". "Politika nije trgovina, već časna rabota za poštene ljude koji imaju program i ljubav prema… »
Vučić poručio Tončevu: Trgovinu okači mačku o rep, završena je, slobodno idite sa njima

Vučić poručio Tončevu: Trgovinu okači mačku o rep, završena je, slobodno idite sa njima

Radio 021 pre 22 sata
Dodao je i da je "sa takvom praksom završeno". "Ja da vas molim neću. Slobodno idite sa njima jer ste vi meni sada, u ovim danima, pokazali da nikakvu ideju i ideologiju nemate, program i plan nemate, trgovci ste... Čekate kraj izbora, da onda vidite", rekao je Vučić u Vranju. Kako je dododao, "malo je bilo što vas držim 12 godina na vlasti i kad ste mi trebali i kad niste, a sad biste da trgujete?" "Politika nije trgovina, već časna rabota za poštene ljude koji… »

Vesti dana »