Povezane vesti

Bio žirant koleginici, pa vraćao njene dugove: Blokirali mu račune i tražili 12.000 evra, radio kao dostavljač hrane, a onda...…

Bio žirant koleginici, pa vraćao njene dugove: Blokirali mu račune i tražili 12.000 evra, radio kao dostavljač hrane, a onda...…

Kurir pre 18 sati
Tako sam se našao u jednoj takvoj priči kada me je supruga mog profesora sa Akademije, koju sam mnogo voleo, zamolila da joj budem žirant za dva kredita. Pristao sam, a ona je u jednom trenutku prestala da vraća te kredite, pa sam ja nasledio te dugove kao žirant - rekao je jednom prilikom za emisiju Potraga na RTL-u. Kad je počela pandemija korona virusa, pozorišta su bila zatvorena, a on je postao dostavljač hrane na biciklu, da bi mogao da plati dugove. Njegova… »
Glumcu banka blokirala račun, duguje 12.000 evra bio žirant koleginici za kredit, sad vraća njene dugove

Glumcu banka blokirala račun, duguje 12.000 evra bio žirant koleginici za kredit, sad vraća njene dugove

Blic pre 24 sata
Nakon smrti koleginice i njenog muža, Ugrina je ostao jedini odgovoran za otplatu preostalog duga. Hrvatski glumac Kristijan Ugrina (54) godinama se nalazi u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji i otplaćuje tuđe kredite u koje je upao iz čiste želje da pomogne starijoj koleginici. Zbog preostalog duga od oko 12.000 evra, banka mu je blokirala račun, pa je pored glume primoran da radi i teške fizičke poslove. Kristijan Ugrin je još 2011. godine pristao da bude… »

Vesti dana »