Povezane vesti

Dončić se obratio Hagu zbog ćerki! Luka više ne želi da čeka – povukao radikalan potez!

Dončić se obratio Hagu zbog ćerki! Luka više ne želi da čeka – povukao radikalan potez!

Kurir pre 14 sati
Ipak, dok se na parketu priprema za još jedan veliki izazov u karijeri, njegova najvažnija borba trenutno vodi se daleko od košarkaških terena. Slovenački as želi da njegove ćerke, Gabrijela i Olivija, budu uz njega, pa je rešio na napravi i ozbiljan pravni potez. Prema informacijama koje je objavio "The Athletic", Dončić je u Sloveniji podneo zahtev u okviru Haške konvencije, tražeći da njegove ćerke Gabrijela i Olivija budu dovedene u Sjedinjene Američke Države.… »
Luka Dončić nastavlja borbu za starateljstvo: Želi ćerke da dovede u Los Anđeles

Luka Dončić nastavlja borbu za starateljstvo: Želi ćerke da dovede u Los Anđeles

B92 pre 8 sati
Zahtev "ima za cilj da organizuje ili obezbedi delotvorno ostvarivanje prava na kontakt sa detetom", navodi se na sajtu američkog Stejt departmenta. Luka Dončić, koji ulazi u svoju treću sezonu kao igrač Los Anđeles Lejkersa, pokušava da svoje dve ćerke, dvogodišnju Gabrijelu i devetomesečnu Oliviju, dovede u Los Anđeles. On vodi spor oko starateljstva sa bivšom verenicom Anamarijom Goltes, koja se trenutno nalazi u Sloveniji sa Gabrijelom i Olivijom. Zahtev je… »
Dončić povukao veliki pravni potez zbog ćerki: „Ništa mi u životu nije važnije od njih!“

Dončić povukao veliki pravni potez zbog ćerki: „Ništa mi u životu nije važnije od njih!“

Hot sport pre 9 sati
Luka Dončić povukao je novi pravni potez u sporu koji se tiče njegovih ćerki Gabrijele i Olivije. Kako navodi The Athletic, slovenački košarkaš podneo je u Sloveniji zahtev na osnovu Haške konvencije, sa namerom da reguliše boravak svojih ćerki u Sjedinjenim Američkim Državama, gde tokom NBA sezone provodi najveći deo vremena. Dončićeve ćerke trenutno žive u Sloveniji sa njegovom bivšom verenicom Anamarijom Goltes, dok se košarkaš vratio u Los Anđeles i priključio… »
Luka Dončić se obratio sudu u Hagu, razlog je jači od sporta i svega - njegove ćerke

Luka Dončić se obratio sudu u Hagu, razlog je jači od sporta i svega - njegove ćerke

Telegraf pre 9 sati
Ipak, dok se na terenu fokusira na sportske ciljeve, van njega i dalje traje složena porodična situacija. Slovenački košarkaš nastoji da njegove ćerke, Gabrijela i Olivija, žive sa njim u Sjedinjenim Američkim Državama. Tim povodom obratio se sudu u Hagu i podneo zahtev zasnovan na Haškoj konvenciji, tražeći da se pitanje boravka dece reši u skladu sa njegovim pravom da bude aktivno uključen u njihovo odrastanje. Kako navodi „Atletik“, Dončić se pozvao na odredbe… »
Dončić pisao Hagu zbog ćerki: Slovenac podneo poseban zahtev

Dončić pisao Hagu zbog ćerki: Slovenac podneo poseban zahtev

Nova pre 14 sati
Slovenački as želi da njegove ćerke Gabrijela i Olivija budu uz njega u Sjedinjenim Američkim Državama, zbog čega se obratio sudu u Hagu i podneo poseban zahtev. Kako prenosi portal "Atletik", Dončić je podneo zahtev po osnovu Haške konvencije kako bi osigurao da njegove ćerke borave u Americi, a ne u Sloveniji, pozivajući se na svoje pravo da aktivno učestvuje u njihovom odrastanju. "Ništa mi nije važnije u životu od mojih ćerki. Uradiću sve što mogu da se… »
Luka Dončić se obratio Hagu zbog ćerki: Podneo poseban zahtev

Luka Dončić se obratio Hagu zbog ćerki: Podneo poseban zahtev

Mondo pre 15 sati
Želi da napadne titulu, ali u isto vreme želi da uz njega budu i njegove ćerke Gabrijela i Olivija. Zato se obratio Hagu i podneo poseban zahtev kako bi one bile uz njega. Prema pisanju portala "Atletik" on je podneo zahtev Hagu da bi njegove ćerke mogle da budu u Americi, ne u Sloveniji. Zahtev i detalji koji su navedeni su u skladu sa Haškom peticijom i prema tome "traži svoje pravo da bude uz decu". "Ništa mi nije važnije u životu od mojih ćerki. Uradiću sve što… »

Vesti dana »