Povezane vesti

"Molila sam ga da svira klavir ali on nije želeo da čuje" Sin Emine Jahović jako mlad zarađuje masnu lovu, evo čime se bavi…

"Molila sam ga da svira klavir ali on nije želeo da čuje" Sin Emine Jahović jako mlad zarađuje masnu lovu, evo čime se bavi…

Kurir pre 1 dan
Pevačica nema problem da priča o svojim sinovima, pa time ne krije da je ponosna na to kako ih je vaspitala i u kakve ljude rastu. Prilikom jednog gostovanja u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila da njen stariji sin Jaman koji ima 18 godina već uveliko radi i odlično zarađuje. - Nisam želela da se Jaman bavi šou-biznisom, ali sam ga na kraju podržala, jer sam videla da je talentovan, da uživa u poslu di-džeja i da mu to izuzetno dobro ide. Ranije sam ga molila da… »
"Nisam želela da se bavi time": Emina Jahović iskreno o odluci sina da se oproba u šou-biznisu

"Nisam želela da se bavi time": Emina Jahović iskreno o odluci sina da se oproba u šou-biznisu

Nova pre 22 sata
Eminini naslednici su tinejdžeri, a stariji sin Jaman privlačio je više puta pažnju javnosti, a najverovatnije će nastaviti stopama svojih roditelja. Svojevremeno se na društvenim mrežama pojavio snimak u kojem on repuje sa kolegom, a po svemu sudeći okrenut je rep muzici što mu odlično ide. Međutim, njegova majka nije oduševljena ovom idejom. „Nisam želela da se Jaman bavi šou-biznisom, ali sam ga na kraju podržala, jer sam videla da je talentovan, da uživa u… »
"Nisam to želela" Stariji sin Emine Jahović ima 18 godina i već zarađuje vrtoglave cifre - Evo čime se bavi Jaman Sandal…

"Nisam to želela" Stariji sin Emine Jahović ima 18 godina i već zarađuje vrtoglave cifre - Evo čime se bavi Jaman Sandal…

Blic pre 1 dan
Emina je ranije želela da njen sin svira klavir, ali je on sada, uz podršku mentora, svakodnevno počeo da vežba. Stariji sin pevačice Emine Jahović, osamnaestogodišnji Jaman Sandal, već nekoliko godina uspešno radi kao di-džej i odlično zarađuje. Iako njegova majka u početku nije želela da joj se sin bavi šou-biznisom, na kraju ga je podržala kada je uvidela njegov veliki talenat i trud. Pevačica Emina Jahović ponosna je na svoja dva naslednika, Jamana i Javuza,… »
"Molila sam ga, nije hteo ni da čuje": Sin Emine Jahović jako mlad zarađuje masnu lovu, ona imala druge planove

"Molila sam ga, nije hteo ni da čuje": Sin Emine Jahović jako mlad zarađuje masnu lovu, ona imala druge planove

Mondo pre 1 dan
Pevačica nema problem da priča o svojim sinovima, pa time ne krije da je ponosna na to kako ih je vaspitala i u kakve ljude rastu. Pogledajte Eminine sinove: Prilikom jednog gostovanja u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila da njen stariji sin Jaman koji ima 18 godina već uveliko radi i odlično zarađuje. - Nisam želela da se Jaman bavi šou-biznisom, ali sam ga na kraju podržala, jer sam videla da je talentovan, da uživa u poslu di-džeja i da mu to izuzetno dobro… »

Vesti dana »