Povezane vesti
Piše Balša Brković: Pravo pitanje je da li će, konačno, Srbija ostaviti Vučića. Pa da progleda. Vreme je.
Nova pre 9 sati
Još jedan od onih činova kojima se namerava stvoriti utisak normalnosti u jednom radikalno poniženom društvu. Predsednik Vučić ima neverovatan talenat da stvarnost parodira i time je, na perverzan način, potčinjava. Kada učini da ništa nema težinu, čovek pomisli da je sam bog. Jer, sve je medijska magla, privid koji u potpunosti kontroliše. Čak i jedan od osnovnih pojmova političke prakse, koncept ostavke biva parodiran, pretvoren u suprotnost, čak. Ovo je ostavka… »
Ostavka, najzad!
Danas pre 14 sati
Ode dosadašnji predsednik Srbije. Ode isto onako kako je vladao bezmalo jednu deceniju. Patetično, vlastoljubivo, jeftino. Ali, ode. Da li će nam se vratiti u liku premijera? Ne dao Bog. Moraćemo i mi malo da se potrudimo ne bi li smo ga u tome sprečili. NJegova je ostavka, u stvari, jedan providan i trapav manevar kako bi svoju vlast produžio. Nije on otišao tek tako. Otišao je da bi ostao. No taj njegov manevar odškrinuo je dveri našeg narodnog spasa. Mala šansa… »
Kako da otkrijete ljude koji glasaju za Vučića
Velike priče pre 16 sati
Podnošenjem ostavke na mesto predsednika Republike Vučić je sebi skratio mandat. Kao i Milošević i Tadić ranije. Ovim potezom je pokazao da nije politički sujeveran. Što znači da ni njegovi oponenti ne treba da se uzdaju u sujeverje. I kod tih poređenja postoje razlike. Milošević i Tadić su skratili mandate jer su imali pravni osnov da se kandiduju ponovo za predsednika države: Milošević za predsednika provizorijuma koji je stvorio – Savezne Republike Jugoslavije,… »
Cinizam za sutra
Radar pre 21 sat
Čak je i svoje poslednje minute na mestu predsednika Aleksandar Vučić racionalno iskoristio za funkcionersku kampanju (ja izgradio sve, oni ništa), veličanje sopstvenog ega (i Čerčil je govorio ono što vam govorim ja), kao i oproštajnom gaženju Ustava i načela da je predsednik svih i da ne pravi razliku između građana (divna kuvarica graška u Predsedništvu i sramotni učesnici obojene revolucije u Crti). Naravno, kulminisalo je sa onom njegovom neizostavnom o… »
Vesti dana »
(Foto) Studentska lista održala predizborne skupove u Novom Pazaru i Vranju, obratili se kandidati za poslanike
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 17 povezanih
Sedam u mreži, bol ne beži! Prođe noć, al' trag ostane: Ovako je Engleska razmontirala Hrvatsku na njenom tlu! (video)
Kurir pre 4 minutajoš 47 povezanih