Povezane vesti

Novak protiv Saše brani Janika na broju 1

Novak protiv Saše brani Janika na broju 1

Sport klub pre 6 sati
Nemac ima samo jedan uslov za krunu muškog tenisa, ali on nije nimalo lak. Mora da osvoji duplu krunu u Kini. I ove nedelje seriju 500 u Pekingu i naredne masters u Šangaju. Prvi koji će braniti Sinerovo kraljevsko žezlo biće sutra Novak Đoković. Ako eliminiše Zvereva, ne samo da će ga sprečiti da nastavi juriš na Sinerov presto, nego će ga i udaljiti od njega. Drugim rečima, ako Nemac izgubi od Srtbina udaljiće se od vrha i možda će Italijan dobiti priliku za… »
Janik Siner se oglasio - ponovo odustao, tenis uskoro dobija novog najboljeg tenisera na svetu

Janik Siner se oglasio - ponovo odustao, tenis uskoro dobija novog najboljeg tenisera na svetu

Telegraf pre 11 sati
Upravo bi Zverev posle sjajne sezone mogao uskoro da postaje broj jedan i tako na još jedan način zaokruži svoju karijeru i ovu sezonu učini najboljom u životu. - Nažalost, neću moći da igram na Rolex Šangaj Masters turniru ove godine, iako samse tome nadao. Uvek uživam da igram prednavijačima u Šangaju i veoma mi je žao štosledeće nedelje neću moći da budem tamo. Hvala vam svima na podršci. Radujem se štoću vas ponovo videti sledeće godine - napisao je Siner na… »
Siner se povukao sa mastersa u Šangaju zbog problema sa kolenom

Danas pre 5 sati
Uvek sam uživao igrajući pred navijačima u Šangaju i žao mi je što to neću moći da radim naredne sedmice. Hvala svima na podršci, radujem se ponovom viđenju sledeće godine – naveo je prvi teniser sveta na Instagramu. Siner nije igrao otkako je u finalu Vimbldona u julu pobedio Aleksandra Zvereva iz Nemačke. On je prošle sedmice objavio da neće braniti titulu na turniru u Pekingu jer se još nije oporavio od povrede kolena i da će dati sve od sebe da se što pre vrati… »
Siner se povukao iz Šangaja: Povratak na teren ponovo odložen, Italijan poslao emotivnu poruku!

Siner se povukao iz Šangaja: Povratak na teren ponovo odložen, Italijan poslao emotivnu poruku!

Hot sport pre 6 sati
Janik Siner neće nastupiti na Mastersu u Šangaju! Prvi teniser sveta potvrdio je da ipak nije spreman za povratak na teren, pa će propustiti i veliki Masters 1000 turnir koji se od 7. do 18. oktobra igra u Kini. Italijan je odluku saopštio putem svog Instagram profila. Time je njegov povratak ponovo odložen, pošto Siner nije odigrao zvaničan meč još od finala Vimbldona u julu. Siner u objavi nije ulazio u detalje zdravstvenog stanja, već je poručio da neće moći da… »

Radio sto plus pre 8 sati
Uvek sam uživao igrajući pred navijačima u Šangaju i žao mi je što to neću moći da radim naredne sedmice. Hvala svima na podršci, radujem se ponovom viđenju sledeće godine”, naveo je prvi teniser sveta na Instagramu. Siner nije igrao otkako je u finalu Vimbldona u julu pobedio Aleksandra Zvereva iz Nemačke. On je prošle sedmice objavio da neće braniti titulu na turniru u Pekingu jer se još nije oporavio od povrede kolena i da će dati sve od sebe da se što pre vrati… »
Nastavlja se Sinerova agonija: Ne igra ni na mastersu u Šangaju

Nastavlja se Sinerova agonija: Ne igra ni na mastersu u Šangaju

Dnevnik pre 8 sati
Italijanski teniser zbog povrede desnog kolena nije igrao od Vimbldona i uskoro bi mogao da se suoči sa gubitkom prve pozicije na ATP listi. – Nažalost, neću moći da igram na turniru u Šangaju ove godine, iako sam se tome nadao. Uvek uživam da igram pred navijačima u Šangaju i veoma mi je žao što sledeće nedelje neću moći da budem tamo. Hvala vam svima na podršci. Radujem se što ću vas ponovo videti sledeće godine – napisao je Siner na Instagramu. Siner je 2024.… »
Siner produžava bolovanje, otkazao nastup na mastersu u Šangaju

Siner produžava bolovanje, otkazao nastup na mastersu u Šangaju

Euronews pre 9 sati
Najbolji teniser sveta saopštio je da neće moći da nastupi na masters turniru u Šangaju. "Nažalost, neću moći da igram na turniru u Šangaju ove godine, iako sam se tome nadao. Uvek uživam da igram pred navijačima u Šangaju i veoma mi je žao što sledeće nedelje neću moći da budem tamo. Hvala vam svima na podršci. Radujem se što ću vas ponovo videti sledeće godine", napisao je Siner na Instagramu. Ta odluka nije neočekivana, budući da je Italijan dan ranije viđen u… »
Siner zbog povrede propušta turnir u Šangaju

Siner zbog povrede propušta turnir u Šangaju

Politika pre 9 sati
Najbolji teniser sveta Janik Siner saopštio je danas da zbog povrede neće igrati na masters turniru u Šangaju ove godine. Italijanski teniser zbog povrede desnog kolena nije igrao od Vimbldona i uskoro bi mogao da se suoči sa gubitkom prve pozicije na ATP listi. „Nažalost, neću moći da igram na turniru u Šangaju ove godine, iako sam se tome nadao. Uvek uživam da igram pred navijačima u Šangaju i veoma mi je žao što sledeće nedelje neću moći da budem tamo. Hvala vam… »
Sinerova agonija se nastavlja: Prvo mesto ugroženo

Sinerova agonija se nastavlja: Prvo mesto ugroženo

B92 pre 9 sati
Italijanski teniser zbog povrede desnog kolena nije igrao od Vimbldona i uskoro bi mogao da se suoči sa gubitkom prve pozicije na ATP listi. "Nažalost, neću moći da igram na turniru u Šangaju ove godine, iako sam se tome nadao. Uvek uživam da igram pred navijačima u Šangaju i veoma mi je žao što sledeće nedelje neću moći da budem tamo. Hvala vam svima na podršci. Radujem se što ću vas ponovo videti sledeće godine", napisao je Siner na Instagramu. Siner je 2024.… »
Drama - Siner otkazao i Šangaj! Novi udarac za prvog tenisera sveta, tron mu se sada ozbiljno ljulja!

Drama - Siner otkazao i Šangaj! Novi udarac za prvog tenisera sveta, tron mu se sada ozbiljno ljulja!

Kurir pre 9 sati
Prvi teniser sveta nije igrao još od finala Vimbldona 12. jula, kada je savladao Aleksandera Zvereva. Nakon toga usledila je duga pauza, a Siner je prethodno otkazao i nastup na US Openu, kao i u Pekingu. Sada je stigla nova loša vest –- otpao je i Šangaj, turnir koji počinje 7. oktobra. ATP je potvrdio da se Siner povukao iz takmičenja, dok je italijanska „Republika“ objavila da se njegov povratak ponovo odlaže. A dok Siner miruje, njegov najveći rival dobija… »
Siner zbog povrede neće igrati na mastersu u Šangaju

Siner zbog povrede neće igrati na mastersu u Šangaju

RTS pre 10 sati
Italijanski teniser zbog povrede desnog kolena nije igrao od Vimbldona i uskoro bi mogao da se suoči sa gubitkom prve pozicije na ATP listi. "Nažalost, neću moći da igram na turniru u Šangaju ove godine, iako sam se tome nadao. Uvek uživam da igram pred navijačima u Šangaju i veoma mi je žao što sledeće nedelje neću moći da budem tamo. Hvala vam svima na podršci. Radujem se što ću vas ponovo videti sledeće godine", napisao je Siner na Instagramu. Siner je 2024.… »
Siner neće igrati ni u Šangaju

Siner neće igrati ni u Šangaju

Sputnik pre 10 sati
Italijanski teniser zbog povrede desnog kolena nije igrao od Vimbldona i uskoro bi mogao da se suoči sa gubitkom prve pozicije na ATP listi. Siner je 2024. godine osvojio masters u Šangaju nakon što je pobedio Novaka Đokovića. Masters u Šangaju igraće se od 7. do 18. oktobra za nagradni fond od 9.415.725 dolara.… »
Janik Siner saopštio loše vesti!

Janik Siner saopštio loše vesti!

Večernje novosti pre 10 sati
Photo: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia Najbolji teniser sveta Janik Siner saopštio je danas da zbog povrede neće igrati na masters turniru u Šangaju ove godine. "Nažalost, neću moći da igram na turniru u Šangaju ove godine, iako sam se tome nadao. Uvek uživam da igram pred navijačima u Šangaju i veoma mi je žao što sledeće nedelje neću moći da budem tamo. Hvala vam svima na podršci. Radujem se što ću vas ponovo videti sledeće godine", napisao je… »
Janik Siner se povukao: Saša Zverev sada može da postane broj 1, evo i kako

Janik Siner se povukao: Saša Zverev sada može da postane broj 1, evo i kako

Mondo pre 10 sati
Janik Siner nema nameru da se vraća na teren. Sada je saopštio da neće nastupati na mastersu u Šangaju. On je prethodni put igrao tenis još u finalu Vimbldona kada je osvojio trofej i pobedio Aleksandera Zvereva. Od tada ga nema i neće ga biti još neko vreme. "Nažalost, neću moći da igram na Roleks Šangaj Masters turniru ove godine, iako sam se tome nadao. Uvek uživam da igram pred navijačima u Šangaju i veoma mi je žao što sledeće nedelje neću moći da budem tamo.… »
Traje agonija najboljeg na svetu: Siner propušta i Šangaj

Traje agonija najboljeg na svetu: Siner propušta i Šangaj

Sport klub pre 10 sati
Italijan se oglasio na društvenim mrežama, gde je potvrdio da zbog povrede ne dolazi u Kinu. „Nažalost neću igrati u Šangaju, iako sam se nadao tome. Uvek uživam da se takmičim pred sjajnim navijačima u Kini, međutim neću biti tu naredne nedelje. Hvala svima za podršku i nadam se da se vidimo sledeće godine“, napisao je Siner. Prema pisanju medija u Italiji, Siner ima ozbiljnih problema sa povredom kolena, koje nikako ne može da reši. Poslednji meč ove sezone Janik… »
Siner se povukao sa novog mastersa, Zverev sada ima ogromnu šansu da postane prvi na svetu

Siner se povukao sa novog mastersa, Zverev sada ima ogromnu šansu da postane prvi na svetu

Nova pre 10 sati
Italijanski as se oglasio na svom Instagram profilu i prekinuo višenedeljne spekulacije u vezi sa njegovim nastupom u Kini. Siner je van terena još od sredine jula, kada je osvojio titulu na Vimbldonu pobedom u finalu nad Aleksanderom Zverevom. „Nažalost, neću moći da igram na turniru u Šangaju ove godine, iako sam se tome nadao. Uvek uživam da igram pred navijačima u Šangaju i veoma mi je žao što sledeće nedelje neću moći da budem tamo. Hvala vam svima na podršci.… »
Da li je neophodna operacija kolena: Siner fotografisan u Lionu

Da li je neophodna operacija kolena: Siner fotografisan u Lionu

Euronews pre 12 sati
Te spekulacije nisu neosnovane, budući da je Italijan već duže vreme na bolovanju, a fotografisan je u blizini ortopedskog centra "Santi", koji je specijalizovan za sportske povrede kolena. Jedna navijačica objavila je fotografiju sa Sinerom iz Liona, nakon čega se dodatno pojačala zabrinutost oko njegovog zdravstvenog stanja, pa su italijanski mediji odmah otvorili novu temu i pokrenuli pitanje da li bi problem sa kolenom mogao da dovede do hirurškog zahvata.… »
Siner tajno otišao kod čuvenog hirurga! Problem sa kolenom upalio alarm, pominje se i operacija!

Siner tajno otišao kod čuvenog hirurga! Problem sa kolenom upalio alarm, pominje se i operacija!

Kurir pre 12 sati
Kako ekskluzivno prenosi ugledna "Gazetta dello Sport", Siner je poslednjih dana viđen u Lionu, gde je, prema informacijama italijanskog lista, obavio konsultaciju sa čuvenim francuskim specijalistom za koleno Bertranom Soneri-Koteom. Sve je počelo jednom fotografijom. Siner je navodno viđen u restoranu "Le Santy", u neposrednoj blizini poznatog Centra ortopedik Santy. Fotografiju je objavila jedna obožavateljka, a nakon što je informacija počela da se širi, njen… »
Sinerova tajna poseta doktoru u Lionu: Jedna fotografija sve otkrila, zbog nje nastala bura FOTO

Sinerova tajna poseta doktoru u Lionu: Jedna fotografija sve otkrila, zbog nje nastala bura FOTO

Nova pre 13 sati
Kako prenosi ugledna „Gazeta delo sport“, Siner je u Lionu tajno posetio čuvenog specijalistu za povrede kolena, doktora Bertrana Soneri-Kotea. Reč je o doktoru koji je tokom karijere operisao brojne vrhunske sportiste i fudbalere Juventusa, među kojima je i Zlatan Ibrahimović iz perioda dok je nosio dres kluba iz Torina, a nedavno je njegove usluge potražio i Kilijan Mbape. Čitava poseta Francuskoj bila bi obavijena velom tajne da nije bilo slučajnog otkrića na… »
Situacija nije nimalo naivna: Janik Siner završio u bolnici

Situacija nije nimalo naivna: Janik Siner završio u bolnici

Večernje novosti pre 13 sati
Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool Njegov boravak u Lionu podstakao je još glasnije priče o njegovom stanju sa kolenom. Italijan je već duže vremena na poštedi, a viđen je u blizini ortopetskog centra "Santi", koji se bavi povredama kolena. Mediji na Čizmi otvorili su novu temu i pitaju se da li bi problem sa kolenom mogao da dovede do onoga šta Siner želi da izbegne - operacije kolena. Govori se da je Siner bio na pregledu kod jednog od najpriznatijih… »
Umesto u Kini, Siner u tajnoj poseti klinici za hirurgiju u Lionu

Umesto u Kini, Siner u tajnoj poseti klinici za hirurgiju u Lionu

Sport klub pre 14 sati
Kako piše „Gazeta delo sport“, Siner je u Lionu tajno posetio jednog specijalistu za operacije kolena. Doktor Bertran Soneri-Kote je operisao već nekoliko fudbalera Juventusa, među kojima i Zlatana Ibrahimovića kada je bio član torinskog kluba. Nedavno ga je posetio i Kilijan Mbape. Ono što je interesantno, Sinerova poseta je slučajno otkrivena, a njeni tragovi su brzo izbrisani, ali kasno da bi cela priča ostala tajna. Jedna ljubiteljka tenisa je prepoznala… »

Vesti dana »