Povezane vesti

"Bila sam slomljena..." Sanja otkrila kako se oseća nakon što je Marko ušao u Elitu, bila je bez dlake na jeziku

"Bila sam slomljena..." Sanja otkrila kako se oseća nakon što je Marko ušao u Elitu, bila je bez dlake na jeziku

Kurir pre 5 sati
Međutim, on se izvinio, pa njega neću. Nominujem Marka Stefanovića. Naš raskid se desio posle Uskrsa. Rekla sam razlog raskida juče, a on je bio taj koji se iselio iz našeg doma, koji smo zajedno gradili. Nisam ja bila prva ta, koja je novinarima otkrila šta je razlog i šta se dešava. Ja sam bila tužna, dane sam provodila kod kuće, razmišljala sam gde sam pofrešila, sve do trenutka dok nisam saznala da ima devojku. Bila sam povređena, ali sam se kao Feniks izdigla… »
Sanja Grujić prebledela kao krpa kada je ugledala u Eliti bivšeg: Marko joj jasno poručio "Imam simpatiju"

Sanja Grujić prebledela kao krpa kada je ugledala u Eliti bivšeg: Marko joj jasno poručio "Imam simpatiju"

Telegraf pre 15 sati
Sanja je prebledela kada ga je videla, a marko se pri samom ulasku odmah izvinio Lepom Mići priznavši mu da je za sve bio u pravu. Marko je naglasio da ne planira pomirenje sa bivšom, te da u rijalitiju već ima novu simpatiju kojoj s eraduje. - Mićo, tebi dugujem izvinjenje kada smo se svađali na kraju. Za sve si bio u pravu - rekao je Mića. - Želim da se zahvalim Šefu i Šefici što sam još jednom deo ovog projekta. Nisam došao da se mirim pogotovo ne da nekog… »
DRAMA U ELITI 10! Sanja prebledela od šoka kad je ugledala bivšeg na vratima, Marko je odmah dotukao: „Imam simpatiju!“

DRAMA U ELITI 10! Sanja prebledela od šoka kad je ugledala bivšeg na vratima, Marko je odmah dotukao: „Imam simpatiju!“

Svet & Skandal pre 10 sati
Marko se odmah pri samom ulasku javno izvinio Lepom Mići za ranije razmirice, priznavši da je iskusni rijaliti učesnik za sve bio u pravu. Pored toga, on je jasno stavio do znanja da nema nameru da se miri sa bivšom partnerkom, naglasivši da u rijalitiju već ima novu simpatiju kojoj se najviše raduje. – Mićo, tebi dugujem izvinjenje kada smo se svađali na kraju. Za sve si bio u pravu – rekao je Mića. – Želim da se zahvalim Šefu i Šefici što sam još jednom deo ovog… »
Ovome se niko nije nadao! Bivši dečko Sanje Grujić ušao u Elitu 10: Ona zanemela, a on joj poručio: Nisam došao da se mirim…

Ovome se niko nije nadao! Bivši dečko Sanje Grujić ušao u Elitu 10: Ona zanemela, a on joj poručio: Nisam došao da se mirim…

Kurir pre 14 sati
Sanja se ovome nije nadala, pa se u jednom trenutku zbunila i zanemela, a Marko je odmah imao šta da kaže, ali se prvo izvinio Lepom Mići. - Mićo, tebi dugujem izvinjenje kada smo se svađali na kraju. Za sve si bio u pravu - rekao je Marko. - Želim da se zahvalim Šefu i Šefici što sam još jednom deo ovog projekta. Nisam došao da se mirim pogotovo ne da nekog vraćam. Imam i simpatiju jednu, nju mi je najdraže da vidim. Toliko od mene - rekao je Marko. - Rekao je da… »
Sanja Grujić prebledela kao krpa kad je ugledala bivšeg na vratima. Marko Stefanović ušao u Elitu 10, odmah je spustio: "Imam…

Sanja Grujić prebledela kao krpa kad je ugledala bivšeg na vratima. Marko Stefanović ušao u Elitu 10, odmah je spustio: "Imam…

Blic pre 22 sata
Iako ranija takmičenja opisuje kao vrlo stresna, nada se boljem iskustvu i plasmanu ovog puta. Ulazak Marka Stefanovića u „Elitu 10“ izazvao je pravi muk u Beloj kući, a njegova bivša devojka Sanja Grujić ostala je u potpunom šoku i prebledela čim ga je ugledala na vratima. Marko se odmah pri samom ulasku javno izvinio Lepom Mići za ranije razmirice, priznavši da je iskusni rijaliti učesnik za sve bio u pravu. Pored toga, on je jasno stavio do znanja da nema nameru… »

Vesti dana »