Povezane vesti

Oglasio se Tramp: "Nisam istrčao pred rudu kada sam najavio južnokorejsku investiciju"

Oglasio se Tramp: "Nisam istrčao pred rudu kada sam najavio južnokorejsku investiciju"

B92 pre 1 dan
Tramp je u sredu predstavio planove prema kojima bi Južna Koreja trebalo da investira 200 milijardi dolara u projekte u SAD, ali je zvanični Seul ubrzo reagovao saopštenjem da jedan od ključnih elemenata - gasovod vredan 54 milijarde dolara za dugoplanirani LNG projekat na Aljasci - još nije definitivno ugovoren, prenosi Rojters. "Nisam istrčao pred rudu. Mislim, oni su bili tamo i imali su svoje predstavnike. I da vidimo, ako to ne žele da urade, meni je to u… »
Milijarde na stolu - ali država još uvek ne pristaje na Trampov projekat

Milijarde na stolu - ali država još uvek ne pristaje na Trampov projekat

B92 pre 17 sati
Međutim, Seul za sada ne želi da se obaveže na ulaganje dok ne budu procenjeni komercijalna opravdanost i drugi uslovi projekta, preneo je CNBC. Tramp je projekat uključio u širi paket južnokorejskih ulaganja u Sjedinjenim Američkim Državama, navodeći da bi Seul trebalo da uloži oko 54 milijarde dolara (oko 46,4 milijarde evra) u projekat na Aljasci. Međutim, južnokorejski zvaničnici naglašavaju da konačna odluka o ulaganju još nije doneta i da će zavisiti od… »
Tramp postavio uslove Južnoj Koreji: Naplatiću im više ako odustanu od izgradnje gasovoda na Aljasci

Tramp postavio uslove Južnoj Koreji: Naplatiću im više ako odustanu od izgradnje gasovoda na Aljasci

Kurir pre 1 dan
Tramp je u sredu predstavio planove prema kojima bi Južna Koreja trebalo da investira 200 milijardi dolara u projekte u SAD, ali je zvanični Seul ubrzo reagovao saopštenjem da jedan od ključnih elemenata - gasovod vredan 54 milijarde dolara za dugoplanirani LNG projekat na Aljasci - još nije definitivno ugovoren, prenosi Rojters. - Nisam istrčao pred rudu. Mislim, oni su bili tamo i imali su svoje predstavnike. I da vidimo, ako to ne žele da urade, meni je to u… »
Tramp najavio milijarde za megaprojekat na Aljasci, Južna Koreja se oglasila: Gasovod još nije definitivno ugovoren

Tramp najavio milijarde za megaprojekat na Aljasci, Južna Koreja se oglasila: Gasovod još nije definitivno ugovoren

Blic pre 1 dan
Tramp je naveo da bi ukupna južnokorejska ulaganja u SAD trebalo da iznose 200 milijardi dolara, uključujući izgradnju gasovoda i nuklearnih elektrana Planirani gasovod za LNG projekat na Aljasci predviđa izgradnju trase duže od 1.300 kilometara Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da "nije istrčao pred rudu" kada je najavio južnokorejsku investiciju u Alaska LNG, projekat tečnog prirodnog gasa koji se planira već decenijama, ali za koji još uvek ne postoje… »

Vesti dana »