Povezane vesti
Rajs brani Jokića od Kazinsa i Arenasa: "Promašili su čitavu poentu onoga što je rekao"
Večernje novosti pre 22 sata
Photo: Justin Edmonds / Getty images / Profimedia Nikola Jokić je skoro izjavio da bi voleo da svi NBA košarkaši odigraju bar šest meseci u Evropi, kako bi shvatili koliko se kod nas više gleda na rezultat nego na individualni učinak košarkaša, ali Arenas i Kazins to to nisu dobro shvatili. Oni su mislili da je to na napad kvaliteta NBA igrača, kao i čitave lige koja je definitivno najbolja na svetu, ali je često na udaru zbog toga što veliki broj igrača prečesto… »
"Potpuno su promašili šta je Nikola hteo da kaže": Tajris Rajs reagovao na uvrede na Jokićev račun
Mondo pre 1 dan
Reagovao je nekad sjajni američki plejmejker na oštre reči koje je Demarkus Kazins uputio Srbinu kao odgovor na Nikolinu da bi svi u NBA trebalo bar na pola godine igraju u Evroligi. "Potpuno su promašili suštinu onoga što je on (Nikola Jokić) govorio", poručio im je Tajris Rajs, MVP Fajnal-fora Evrolige 2014, prvak Evrokupa 2015. i MVP FIBA Lige šampiona 2019. Nekadašnji lider Sakramento Kingsa, ali i rezerva Nikoli Jokiću u Denveru, Demarkus Kazins, kazao je: "To… »
Amer “poludeo” na Jokića i njegovu izjavu: “Razbili smo vas, NBA otpad je najbolji u Evroligi”
Telegraf pre 1 dan
Posebno je naglasio da su pobeda ekipe i uspeh sa klubom ili reprezentacijom mnogo važniji od individualne statistike. Na njegove reči osvrnuo se Gilbert Arenas, nekadašnja zvezda Vašington Vizardsa i trostruki učesnik Ol-star utakmice. Bivši NBA as imao je svoj komentar na stav jednog od najboljih košarkaša današnjice. - Kada je spomenuo reprezentaciju – tamo nikoga nije briga za statistiku, niti je tim SAD mario za to. Tako smo razbili i vas i Francuze – nismo… »
"O čemu pričaš Jokiću, pa vi uzimate naš otpad": Gilbert Arenas žestoko napao Nikolu
Mondo pre 21 sat
Srpski as je nedavno rekao kako pojedini igrači u najjačoj košarkaškoj ligi igraju za individualnu statistiku, dok u Evropi to nije slučaj. To je žestoko razljutilo Amerikanca koji nije birao reči. "Kada je spomenuo reprezentaciju, tamo nikog nije briga za statistiku, niti je ekipa SAD-a marila za to. Tako smo razbili i vas i Francuze, nije nas bilo briga za brojeve, uzeli smo zlato. Ako o tome pričaš", rekao je nekadašnji košarkaš i nastavio u oštrom tonu: "Ovo… »
Arenas odgovorio Jokiću: "Naše đubre je najbolje u Evroligi" VIDEO
B92 pre 22 sata
Jokić je prethodno govorio o tome kako mu je igranje za reprezentaciju Srbije pomoglo u razvoju, posebno zbog drugačijeg odnosa prema igri, u kojem je rezultat iznad individualne statistike. "U Evropi i reprezentaciji najvažnije je pobediti. Znam, zvuči glupo. Ali u ovoj ligi možete da vidite određene igrače kojima je potrebno da šutiraju, da postižu poene, šta god, statistiku. Ali u reprezentaciji i Evropi najvažnije je pobediti utakmicu. Voleo bih da svaki NBA… »
Arenas odgovorio Jokiću: Naš "otpad" postaje najbolji u Evroligi
RTS pre 22 sata
Jokić je, govoreći o tome koliko mu je nastupanje za reprezentaciju Srbije pomoglo u razvoju, istakao da u evropskoj košarci pobeda ima prednost nad individualnom statistikom. "U Evropi i u reprezentaciji najvažnije je pobediti. Znam da zvuči glupo, ali u ovoj ligi vidite da pojedini igrači moraju da uzmu svoje šuteve, postignu svoje poene ili šta već – zbog statistike. Međutim, u reprezentaciji i u Evropi najvažnije je pobediti. Voleo bih da svi NBA igrači odu da… »
Jokića napale bivše NBA zvezde zbog izjave o Evroligi, Zvezdi i Partizanu: "Naš otpad ide tamo"
Nova pre 24 sata
U popularnom podkastu Gil’s Arena, nekadašnje NBA zvezde Gilbert Arenas i Demarkus Kazins bez ustručavanja su odgovorili srpskom centru, ponižavajući nivo evropske košarke. Demarkus Kazins je odsečno poručio da je NBA jedino merilo kvaliteta na planeti: „Ovo gde smo mi trenutno jeste standard za košarku. Mi smo od ovoga napravili glavnu stvar. Sve dok zlatna medalja u kontinuitetu ne ode u neku drugu zemlju, a ja govorim o načinu na koji dominiramo svake godine, ne… »
Jokić na udaru zbog izjave o Evroligi: Žestok napad NBA legendi na Srbina VIDEO
Nova pre 1 dan
Pojedini Amerikanci, čini se, još uvek nikako ne mogu da shvate koliko Evropljanima znači igrati u Evroligi i koliko je to ustvari teško raditi. Jednostavno, oni su u svom svetu i to najbolje pokazuju ove izjave, koje zaista žestoko napadaju Jokića i njegovo mišljenje. „Ovo gde smo mi trenutno jeste standard za košarku. Mi smo od ovog napravili glavnu stvar. Sve dok zlatna medalja u kontinuitetu ne ode u neku drugu zemlju, a ja govorim o načinu na koji dominiramo… »
"Naš otpad ide tamo!" Nikola Jokić baš isprovocirao Amere
Večernje novosti pre 1 dan
Photo: Justin Edmonds / Getty images / Profimedia Srbin se našao u centru rasprave govoreći o razlikama u NBA ligi u odnosu na Evroligu, a zbog svega reagovao je Gilbert Arenas kao i nekadašnji saigrač Nikole Jokića, Demarkus Kazins. U podkastu "Gil's Arena" povela se polemika o razlikama između američke i evropske košarke. Dok su se stavovi Jokića našli u fokusu. Kazins je bio apsolutno na strani NBA lige. - Ovo gde smo mi trenutno jeste standard za košarku. Mi… »
"Naš otpad ide tamo!" Jokić izjavom isprovocirao Amere, usledio brutalan napad: "Razbili smo vas, nismo marili za brojeve!"
Kurir pre 1 dan
Nikola Jokić ponovo je izazvao veliku polemiku u NBA javnosti! Najbolji igrač Denver Nagetsa našao se u centru žestoke rasprave o odnosu NBA lige i Evrolige, a ovoga puta reagovale su nekadašnje NBA zvezde Gilbert Arinas i Demarkus Kazins U emisiji "Gil's Arena" povela se rasprava o razlikama između američke i evropske košarke, a Jokićevi stavovi našli su se u fokusu. Kazins nije imao mnogo dileme kada je govorio o odnosu NBA i ostatka sveta. "Ovo gde smo mi… »
Vesti dana »
Srpski Sibir ponovo na prvom mestu! Jutro osvanulo u debelom minusu: Ovo je najhladnije mesto u državi
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih
DS upozorila vlasti: Odgovaraćete zbog mahinacija sa glasanjem u inostranstvu
N1 Info pre 39 minutajoš 26 povezanih
Grejna sezona pred vratima, a cene ogreva skočile: Pelet ide i do 48.000 dinara, evo koliko koštaju drva i ugalj u Beogradu, Novom Sadu i Čačku
Blic pre 6 satijoš 7 povezanih
Iznenadna poseta Merca Ukrajini, Rusija ponovo gađala most u Kijevu
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane