Povezane vesti
"Ogromna čast i zadovoljstvo" Borko Radivojević o koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću: Pevači se menjali, a pratnja je sve…
Kurir pre 1 dan
Koncert sećanja na Tomu Zdravkovića, održan 30. septembra u beogradskom Sava centru, na dan kada je obeleženo 35 godina od smrti legendarnog pevača, okupio je neka od najvećih imena domaće muzičke scene. Ipak, posebno važna uloga tokom ove emotivne večeri pripala je Borku Radivojeviću i njegovom orkestru, koji su pratili izvođače tokom čitavog programa. Na koncertu simboličnog naziva „Pesme moje, vi za mene živite“ smenjivali su se poznati pevači, dok je Borkov… »
"Tomine pesme nisu samo note": Borko Radivojević o koncertu sa najvećim muzičkim zvezdama
Nova pre 1 dan
Koncert sećanja na Tomu Zdravkovića, održan 30. septembra u beogradskom Sava centru, na dan kada je obeleženo 35 godina od smrti legendarnog pevača, okupio je neka od najvećih imena domaće muzičke scene. Ipak, posebno važna uloga tokom ove emotivne večeri pripala je Borku Radivojeviću i njegovom orkestru, koji su pratili izvođače tokom čitavog programa. Na koncertu simboličnog naziva „Pesme moje, vi za mene živite“ smenjivali su se poznati pevači, dok je Borkov… »
Vesti dana »
Srpski Sibir ponovo na prvom mestu! Jutro osvanulo u debelom minusu: Ovo je najhladnije mesto u državi
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih
DS upozorila vlasti: Odgovaraćete zbog mahinacija sa glasanjem u inostranstvu
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Jagma za ogrevom u Srbiji uoči starta grejne sezone: Za tonu peleta potrebno od 42 do 48 hiljada dinara
Kurir pre 5 satijoš 7 povezanih
(Foto) Opšti izbori u BiH: Tehnički problemi na biračkim mestima, do 14 časova za 15 odsto manja izlaznost nego 2002.
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 57 povezanih
Zelenski i Merc dogovorili novi paket pomoći Ukrajini vredan 1,3 milijarde evra
Nova pre 9 minutajoš 32 povezane