Povezane vesti

Slavlje u domu voditeljke! Podelila sliku i srećne vesti, ćerka joj upisala težak fakultet, ne krije ponos

Slavlje u domu voditeljke! Podelila sliku i srećne vesti, ćerka joj upisala težak fakultet, ne krije ponos

Telegraf pre 11 sati
Ona se pohvalila na Instagramu da j njena lepa ćerka Anđela Miljuš upisala Medicinski fakultet na budžetu. Ponosna voditeljka objavila je sliku uniforme koju će njena naslednica nositi na fakultetu. Dušica je izuzetno bliska sa decom što nikada nije krila, a sada je pokazala koiliki ponos joj je donela ćerka. Anđela je pokazala sjajan rezultat na prijemnom ispitu te se tako izborila za mesto na budžetu Stomatološkog fakulteta, a voditeljka se sada oglasila i to… »
"Mene ne zanimaju mamini putevi, ja bih da budem plastičan hirurg." Slavlje u domu Dušice Jakovljević: Ćerka joj upisala težak…

"Mene ne zanimaju mamini putevi, ja bih da budem plastičan hirurg." Slavlje u domu Dušice Jakovljević: Ćerka joj upisala težak…

Kurir pre 11 sati
Njena ćerka Anđela upisala je težak fakultet, onaj koji je i želela, a voditeljka je na storiju objavila njenu uniformu koju će njena naslednica nositi na fakultetu. Dušica je izuzetno bliska sa decom što nikada nije krila, a sada je pokazala koiliki ponos joj je donela ćerka. Anđela je pokazala sjajan rezultat na prijemnom ispitu te se tako izborila za mesto na budžetu Stomatološkog fakulteta, a voditeljka se sada oglasila i to lepim povodom. Ona je na svom… »
Dušica Jakovljević puca od ponosa zbog ćerke doktorke Anđela upisala težak fakultet: Voditeljka sada objavila fotografiju i ne…

Dušica Jakovljević puca od ponosa zbog ćerke doktorke Anđela upisala težak fakultet: Voditeljka sada objavila fotografiju i ne…

Blic pre 14 sati
Anđela je izjavila da želi da postane plastični hirurg i da je ne interesuje medijska karijera. Voditeljka Dušica Jakovljević ponovo ima ogromni razlog za slavlje. Njena prelepa ćerka Anđela Miljuš upisala je Medicinski fakultet na budžetu, a ponosna majka se oglasila na Instagramu i pokazala sliku uniforme za fakultet svoje naslednice. Dušica Jakovljević nikada nije krila koliko je vezana za svoju decu, a uspeh njene ćerke Anđele doneo joj je neopisivu sreću.… »

Vesti dana »