Povezane vesti

"Magla" bend pomerio granice u Kragujevcu: Publika ni posle kraja nije želela da ode (foto)

"Magla" bend pomerio granice u Kragujevcu: Publika ni posle kraja nije želela da ode (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Nemanja Ilinčić i isostudio.rs Od prvog do poslednjeg tona, dvorana je pevala sa Vladom Savićem, a posebno oduševljenje izazvao je izlazak Breskvice, sa kojom je izveo pesmu „Ko si ti“. Koliko publika voli „Maglu“, pokazali su i brojni emotivni susreti posle koncerta, a jedna devojčica je za Vladu napravila identične majice za njih dvoje, koju je pevač odmah obukao. Foto: Nemanja Ilinčić i isostudio.rs Ipak, najbolji dokaz atmosfere usledio je na samom kraju.… »
Breskvica izazvala delirijum na koncertu Magla benda! U moćnoj haljini ukrala svu pažnju, pa gestom oduševila

Breskvica izazvala delirijum na koncertu Magla benda! U moćnoj haljini ukrala svu pažnju, pa gestom oduševila

Telegraf pre 1 dan
Nakon što ju je srdačno dočekao, Breskvica je sa Vladanom Savićem na bini u duetu zapevala pesmu "Ko si ti", nakon čega je izvela svoje hitove "Čini" i "Vampir". Brojna deca oduševljeno su prišla bini čim su videla da je Breskvica gošća, a pevačica im je prišla, čučnula i ljubazno ih pozdravila, pružila im ruku i poslala poljupce. Sjajna energija osetila se i među izvođačima i među publikom, a čim je sišla sa scene Breskvica se obratila momcima iz Magla benda. -… »
Breskvica zapalila Kragujevac: Pevačica u zanosnoj haljini zablistala na koncertu Magla benda, pa priznala: "Ja sam njihov…

Breskvica zapalila Kragujevac: Pevačica u zanosnoj haljini zablistala na koncertu Magla benda, pa priznala: "Ja sam njihov…

Blic pre 1 dan
Izvela je duet 'Ko si ti' sa frontmenom Vladanom Savićem, a potom atmosferu zagrejala svojim hitovima 'Čini' i 'Vampir'. Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica pojavila se sinoć na koncertu "Magla benda" u Kragujevcu, a svojom pojavom izazvala je opšti haos u publici. Odmah po povratku sa turneje po Americi, Breskvica je kročila na scenu u dugačkoj, elegantnoj haljini sa upečatljivim otvorom kod grudi. Frontmen benda Vladan Savić srdačno ju je dočekao na… »
Breskvica izazvala delirijum na koncertu Magla benda: U moćnoj crnoj haljini ukrala svu pažnju, pa ovim potezima oduševila…

Breskvica izazvala delirijum na koncertu Magla benda: U moćnoj crnoj haljini ukrala svu pažnju, pa ovim potezima oduševila…

Nova pre 1 dan
Mlada muzička zvezda pojavila se u zanosnoj, dugoj haljini, sa otvoru na poprsju, elegantnom, a dovoljno intrigantnom da pokupi sve poglede i izazove neverovatne reakcije prisutnih. Nakon što ju je srdačno dočekao, Breskvica je sa Vladanom Savićem na bini u duetu zapevala pesmu "Ko si ti", nakon čega je izvela svoje hitove "Čini" i "Vampir". Brojna deca oduševljeno su prišla bini čim su videla da je Breskvica gošća, a pevačica im je prišla, čučnula i ljubazno ih… »
Breskvica oduševila publiku na koncertu Magla benda u Kragujevcu

Breskvica oduševila publiku na koncertu Magla benda u Kragujevcu

iKragujevac pre 1 dan
Mlada pevačica pojavila se u dugoj, elegantnoj haljini sa otvorom na poprsju, što je izazvalo brojne reakcije prisutnih. Posle srdačnog dočeka, Breskvica je zajedno sa Vladanom Savićem izvela duet „Ko si ti“, a potom je publici otpevala i svoje pesme „Čini“ i „Vampir“. Brojna deca prišla su bini kada su ugledala pevačicu kao gošću. Breskvica im je uzvratila pažnju tako što je prišla, čučnula, pozdravila ih, pružila im ruku i poslala poljupce. Dobru atmosferu… »
Breskvica izazvala delirijum na koncertu Magla benda: Pevačica oduševila prisutne izgledom, ali i talentom: Bila mi je čast!

Breskvica izazvala delirijum na koncertu Magla benda: Pevačica oduševila prisutne izgledom, ali i talentom: Bila mi je čast!

Kurir pre 1 dan
Nakon što ju je srdačno dočekao, Breskvica je sa Vladanom Savićem na bini u duetu zapevala pesmu "Ko si ti", nakon čega je izvela svoje hitove "Čini" i "Vampir". Brojna deca oduševljeno su prišla bini čim su videla da je Breskvica gošća, a pevačica im je prišla, čučnula i ljubazno ih pozdravila, pružila im ruku i poslala poljupce. Sjajna energija osetila se i među izvođačima i među publikom, a čim je sišla sa scene Breskvica se obratila momcima iz Magla benda. -… »

Vesti dana »