Povezane vesti

"Svi smo mi jugosloveni - nacionalisti neće to da priznaju" Legenda Zvezde otkrila sve: Predsednik mu zabranio transfer…

"Svi smo mi jugosloveni - nacionalisti neće to da priznaju" Legenda Zvezde otkrila sve: Predsednik mu zabranio transfer…

Kurir pre 10 sati
Beskompromisni vezista iz Bitolja ostavio je dubok trag u jugoslovenskom fudbalu, igrao za Vardar i Crvenu zvezdu, osvojio duplu krunu i bio deo generacije koja je udarala temelje ekipe koja će godinu dana kasnije pokoriti Evropu. Ali njegova karijera mogla je da izgleda potpuno drugačije. U velikom intervjuu za "Mondo", Kanatlarovski je otvorio dušu i vratio se u vreme kada se fudbal igrao drugačije, kada su najveći klubovi Jugoslavije otimali najbolje igrače, ali… »
Dragi Kanatlarovski: "Svi smo mi Jugosloveni, to samo nacionalista neće priznati"

Dragi Kanatlarovski: "Svi smo mi Jugosloveni, to samo nacionalista neće priznati"

Mondo pre 12 sati
Ali ona zemlja u kojoj smo živeli i rasli dala nam je mnogo mogućnosti. Bilo je mnogo više ravnopravnosti", kaže za MONDO Dragi Kanatlarovski - bivši as Zvezde i jugoslovenskog fudbala kome greše ime i posle 50 godina u sportu. Pa da krenemo od toga - ne, nije Dragan. "Ne odustaju. Moje ime pravilno je Dragi. Inače sam rođen 8. novembra i trebalo je po svim pravilima da se zovem Dimitar ili Mitar (po pravoslavnom prazniku Mitrovdanu, prim. novin). Međutim otac je… »

Vesti dana »